Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki a kedvenced a Narutoban és...

Ki a kedvenced a Narutoban és miért?

Figyelt kérdés

2012. jún. 27. 18:30
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
:D
2012. júl. 1. 12:43
 12/27 anonim ***** válasza:
51%

Konohagakure ninjái:

Uzumaki Naruto - nagyon nagy forma, ugyanakkor kitartó ha az álmairól vagy az ígéreteiről van szó

Nara Shikamaru - A jelleme és a taktikai, stratégiai húzásai, nagyon nagy koponya a srác :D

Hyuga Hinata - tetszik az a félénk jelleme, ugyanakkor harcban is megállja a helyét, erősebb mint amilyennek látszik :D amúgy szerintem a Shippuden-ben jobban néz ki hosszú hajjal

Akimichi Choji - hát nekem Choji a Jirobo elleni harcban lett az egyik kedvencem, mikor többet megtudtam róla

Yamanaka Ino - jópofák a civakodásai Sakura-val, főleg a Chunin vizsga második szakasza előtt :D meg a Jutsui is nagyon jók

Rock Lee - főleg a Chunin vizsga második és harmadik szakasza alatt lett az egyik kedvencem, erre már csak ráadás volt Kimimaro elleni küzdelme

Hyuga Neji - elleinte nem bírtam, de a Kidomaru elleni küzdelmében ő is a kedvenceim közé került :D

Sarutobi Hiruzen - én már az elejétől fogva bírtam a harmadik Hokage-t

Sunagakure ninjái:

Kankuro - ez a bábtechnika nagyon bejön és Kankuro volt az első ilyen ninja a sorozatban

és az se volt semmi amilyen könnyedén elintézte Sakon-t és Ukon-t

Temari - jó a stílusa, meg a Jutsui is

Otogakure ninjái:

Kidomaru - elég érdekes a "Naruto pókembere", de jók a jutsui

mondjuk vicces mert a valóságban viszolygok a pókoktól

Sakon és Ukon - jópofák voltak mint civakodó ikrek :D

Tayuya - jók a jutsui és a stílusa (még ha sokat is káromkodik)

Akatsuki:

Uchiha Itachi - mikor kiderült Itachi igazi története, akkor lett ő is kedvenc

Hoshigaki Kisame - kinézet, jutsu, Samehada

érdekes karakter, ugyanakkor erős

Deidara - stílus és jutsuk

jópofa a sok robbantása :D

Sasori - a már Kankuro-nál említett bábmester technika miatt :)

azt hiszem ennyi, de ha eszembe jut még valaki, akkor majd leírom ;D

2012. júl. 1. 19:39
 13/27 A kérdező kommentje:
Hát én is így vagyok, letudnék írni egy csomó személyt. XD és a sensejek közül ki a kedvencetek? És hogy álltok a biju-kkal és jinjuriki-kel? (Bocsi, ha rosszul írtam)
2012. júl. 2. 19:40
 14/27 anonim ***** válasza:
55%

Én a Hinatás vagyok.

A sensei-ek közül Kakashi.

A bijuu-k közül kettô van: Kurama (Kyuubi) és Hachibi (nyolcfarkú)

A jinchuriki-k közül is kettô: Naruto és Gyilkos Méh a kedvenc.

Remélem kielégítô volt számodra a válaszom.:D

2012. júl. 2. 20:22
 15/27 anonim ***** válasza:

sensei-ek közül Hatake Kakashi és Maito Gai :)

a biju-k annyira nem fognak meg

Jinchuriki-k közül Gaara, Killer Bee és Uzumaki Naruto

2012. júl. 2. 20:33
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. :)
2012. júl. 3. 12:35
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Naruto a kedvenc szereplőm.

A sensei-ek közül Jiraiya, Gai, Kakashi.

Jinchuriki-k közül Kushina.

A bijuu-k közül Kyuubi meg nyolcfarkú.

A kagék közül meg a raikage meg Minato.

Meg a negatív szereplők közül Orochimaru, Kabuto, Tobi, Kisame és Pain volt a kedvencem.

:D

2012. júl. 4. 23:18
 18/27 anonim válasza:
100%

Hát Narutót imádni kell az alap dolog. Neji és Gaara voltak a nagy kedvenceim még kiskoromban mikor elkezdtem Narutót nézni a Jetixen. Aztán most újra nézem szépen sorban.

Több gonosz karakter fogott meg:

- Kimimaro : Nagyon erős és jó karakter igazából, mert azért halt meg amiben hitt. Az már más lap, hogy Orochimaru elárulta.

- Guren (dhippuuden): Ő igazából egy nagyon kedves nő. Nagyon aranyosak voltak a kisgyerekkel ahogy istápolta.^^.

- Sasori: igazságos figura az tény és nagyon tetszik a stílusa.

- Jugo : annyira tetszik ahogy állatkázik és mikor bekattan az meg nagyon szórakoztató. Igazi őrült fazon! =)

- Zabuza és Haku : Haku nagyon tiszta szívű és önzetlenül szerette a mesterét ezért nézek fel rá. Naruto életét is megváltoztatta, mikor az erdőben beszéltek.

A többi szereplő közül a mostani kedvencek:

- Utakata és Hotaru (S) : Én annyira, de annyira bőgtem mikor Pein elkapta Utakatát.... :"C

- Shikamaru : Mint ha magamat látnám csak fiúban. Nincs nagy igény csak teszi amit kell.

Ui.: Orochimaru emberi több szempontból sem sorolhatóak a gonosz karakterek közé (nem mindegyik). Orichimaru általában megtévesztette őket és ezáltal elkezdték őt szeretni és hinni benne, céljukká vált megfelelni mesterük számára (lásd: Guren, Kimimaro, hang ninják a chunin vizsgáról). Sok szereplő csak a rosz felfogás a rosz megközelítés miatt vált gonosszá (Pein). Nemtudom kit hagytam ki, de valakit biztosan! Nagyon sok jó szereplő van ez tény!

2012. júl. 8. 15:11
 19/27 anonim ***** válasza:
51%

amúgy most vettem észre hogy az eredeti listámból valahogy kihagytam Gaara-t (az a hosszú listás vagyok, a falvak megnevezésével)

pedig Gaara-t már negatív karakterként is bírtam, bár nem annyira mint pozitív karakterként :)

Nagyon jók a jutsui és kár hogy Deidara-val szemben alul maradt, bár őszintén szólva Deidara-t jobban bírom :D

amúgy Sasori-nak a Hiruko alakja tetszett nagyon, kár hogy az kevés Naruto játékban van benne :/

2012. júl. 8. 20:44
 20/27 anonim ***** válasza:
56%

Ja és ki hagytam Paint. Ő az egyik legnagyobb kedvencem!!

(Részben) miatta a kedvenc helyem a Narutoba Amegakure.

2012. júl. 9. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!