Konohagakure ninjái:
Uzumaki Naruto - nagyon nagy forma, ugyanakkor kitartó ha az álmairól vagy az ígéreteiről van szó
Nara Shikamaru - A jelleme és a taktikai, stratégiai húzásai, nagyon nagy koponya a srác :D
Hyuga Hinata - tetszik az a félénk jelleme, ugyanakkor harcban is megállja a helyét, erősebb mint amilyennek látszik :D amúgy szerintem a Shippuden-ben jobban néz ki hosszú hajjal
Akimichi Choji - hát nekem Choji a Jirobo elleni harcban lett az egyik kedvencem, mikor többet megtudtam róla
Yamanaka Ino - jópofák a civakodásai Sakura-val, főleg a Chunin vizsga második szakasza előtt :D meg a Jutsui is nagyon jók
Rock Lee - főleg a Chunin vizsga második és harmadik szakasza alatt lett az egyik kedvencem, erre már csak ráadás volt Kimimaro elleni küzdelme
Hyuga Neji - elleinte nem bírtam, de a Kidomaru elleni küzdelmében ő is a kedvenceim közé került :D
Sarutobi Hiruzen - én már az elejétől fogva bírtam a harmadik Hokage-t
Sunagakure ninjái:
Kankuro - ez a bábtechnika nagyon bejön és Kankuro volt az első ilyen ninja a sorozatban
és az se volt semmi amilyen könnyedén elintézte Sakon-t és Ukon-t
Temari - jó a stílusa, meg a Jutsui is
Otogakure ninjái:
Kidomaru - elég érdekes a "Naruto pókembere", de jók a jutsui
mondjuk vicces mert a valóságban viszolygok a pókoktól
Sakon és Ukon - jópofák voltak mint civakodó ikrek :D
Tayuya - jók a jutsui és a stílusa (még ha sokat is káromkodik)
Akatsuki:
Uchiha Itachi - mikor kiderült Itachi igazi története, akkor lett ő is kedvenc
Hoshigaki Kisame - kinézet, jutsu, Samehada
érdekes karakter, ugyanakkor erős
Deidara - stílus és jutsuk
jópofa a sok robbantása :D
Sasori - a már Kankuro-nál említett bábmester technika miatt :)
azt hiszem ennyi, de ha eszembe jut még valaki, akkor majd leírom ;D
Én a Hinatás vagyok.
A sensei-ek közül Kakashi.
A bijuu-k közül kettô van: Kurama (Kyuubi) és Hachibi (nyolcfarkú)
A jinchuriki-k közül is kettô: Naruto és Gyilkos Méh a kedvenc.
Remélem kielégítô volt számodra a válaszom.:D
sensei-ek közül Hatake Kakashi és Maito Gai :)
a biju-k annyira nem fognak meg
Jinchuriki-k közül Gaara, Killer Bee és Uzumaki Naruto
Naruto a kedvenc szereplőm.
A sensei-ek közül Jiraiya, Gai, Kakashi.
Jinchuriki-k közül Kushina.
A bijuu-k közül Kyuubi meg nyolcfarkú.
A kagék közül meg a raikage meg Minato.
Meg a negatív szereplők közül Orochimaru, Kabuto, Tobi, Kisame és Pain volt a kedvencem.
:D
Hát Narutót imádni kell az alap dolog. Neji és Gaara voltak a nagy kedvenceim még kiskoromban mikor elkezdtem Narutót nézni a Jetixen. Aztán most újra nézem szépen sorban.
Több gonosz karakter fogott meg:
- Kimimaro : Nagyon erős és jó karakter igazából, mert azért halt meg amiben hitt. Az már más lap, hogy Orochimaru elárulta.
- Guren (dhippuuden): Ő igazából egy nagyon kedves nő. Nagyon aranyosak voltak a kisgyerekkel ahogy istápolta.^^.
- Sasori: igazságos figura az tény és nagyon tetszik a stílusa.
- Jugo : annyira tetszik ahogy állatkázik és mikor bekattan az meg nagyon szórakoztató. Igazi őrült fazon! =)
- Zabuza és Haku : Haku nagyon tiszta szívű és önzetlenül szerette a mesterét ezért nézek fel rá. Naruto életét is megváltoztatta, mikor az erdőben beszéltek.
A többi szereplő közül a mostani kedvencek:
- Utakata és Hotaru (S) : Én annyira, de annyira bőgtem mikor Pein elkapta Utakatát.... :"C
- Shikamaru : Mint ha magamat látnám csak fiúban. Nincs nagy igény csak teszi amit kell.
Ui.: Orochimaru emberi több szempontból sem sorolhatóak a gonosz karakterek közé (nem mindegyik). Orichimaru általában megtévesztette őket és ezáltal elkezdték őt szeretni és hinni benne, céljukká vált megfelelni mesterük számára (lásd: Guren, Kimimaro, hang ninják a chunin vizsgáról). Sok szereplő csak a rosz felfogás a rosz megközelítés miatt vált gonosszá (Pein). Nemtudom kit hagytam ki, de valakit biztosan! Nagyon sok jó szereplő van ez tény!
amúgy most vettem észre hogy az eredeti listámból valahogy kihagytam Gaara-t (az a hosszú listás vagyok, a falvak megnevezésével)
pedig Gaara-t már negatív karakterként is bírtam, bár nem annyira mint pozitív karakterként :)
Nagyon jók a jutsui és kár hogy Deidara-val szemben alul maradt, bár őszintén szólva Deidara-t jobban bírom :D
amúgy Sasori-nak a Hiruko alakja tetszett nagyon, kár hogy az kevés Naruto játékban van benne :/
Ja és ki hagytam Paint. Ő az egyik legnagyobb kedvencem!!
(Részben) miatta a kedvenc helyem a Narutoba Amegakure.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!