Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Bed Beach vagy Coro Café?

Bed Beach vagy Coro Café?

Figyelt kérdés
melyik a jobb szerintetek? én eddig csak bedbe voltam és szerintem iszonyú jó, elvileg most szombaton is megyek, de megfontolóra veszem hogy megyek inkább coroba. szerintetek? írjátok melyik és hogy miért, és lehetőleg csak az írjon aki volt már mindkettőben.

2012. jún. 26. 16:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

igenigen :DD voltam tegnap a "Coro Beachen" és szerintem nagyon adta :D de amúgy annyi köze volt corohoz hogy a teraszán volt megtartva a buli.. ennyi. aztán majd valamikor újra kinyitják bedet :D

annyira bírom hogy olyanok ítélkeznek akik azt se tudják hogy mi van ott, soha nem jártak ott... csak azért mert valaki azt mondta :DD így keletkeznek a pletykák.

2012. júl. 1. 15:49
 12/14 anonim ***** válasza:
56%
Ez nem pletyka te szerencsétlen.Szerinted miért zárt be a bed beach?Jó ideig nem nyit ki,ne számíts rá :D
2012. júl. 2. 00:00
 13/14 A kérdező kommentje:
azért zárt be mert nem volt megfelelő a menekülési útvonal:) olvass már utána.
2012. júl. 2. 00:14
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
Menekülési útvonal?Te olvass utána!
2012. júl. 3. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!