Nektek mi a kedvenc színetek, és miért?
Jó példa: Nekem a piros, mert erőt sugároz, figyelemfelkeltő szín. :)
Rossz példa: Nekem a piros mert teccik. :(
(Am nekem nem a piros, ezt csak példának írtam.) :D
Nekem, ez egy jó kérdés!
Néha a fehér, mert olyan egyszerű, tiszta, jó érzést keltő. Aztán néha az ezüst, mert olyasmi mint a fehér, csillogó, és olyan mint a tükör. Néha a rózsaszín, a szép fajta rózsaszín, a halvány, pasztelles, mert olyan bódító, gyengéd szín. Aztán néha a fekete, mert olyan szép az is, határozott, lehetetlen vele melléfogni. Régebben volt a kék, a lila, de szeretem a vöröst is, a zöldet is. Az aranyat is, a magentát is.
Sajnos most nincs kedvenc színem, ami igazából nagyon idegesít, de nem tudok dönteni. De ha lesz valaha kedvenc színem, hát akkor az nem a fehér, nem a fekete, nem az ezüst lesz. Nem a lila. Nem a kék. Nem a vörös, talán a zöld, bár eléggé kétlem. talán mégis a fehér. Nem tudom. :(
Az én kedvenc színem a pisztáciazöld. :D
Nyugodságot sugároz, ugyanakkor határozott. Általánosban gyakran elvesztem mezőkön, réteken, megtetszett a zöld. Az árnyalat nem is tudom, hogy jött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!