Mi a véleményetek a One Direction-ről szóló fanfiction-ömről?
szeretem a(z) One direction-t, tetszik a történet. Nem vagyok vmi nagy író, de egy pár jó tanácsot talán tudnék adni.
1. Húzd el egy kicsit a történetet, és ne egyik pillanatról váljon át "csodákba". Ettől egy kicsit érdekesebb lesz.
2. Nem tudom ki hogy van vele, de én nem igazán szeretem azt, hogyha olyan van hogy *egyik szemszögéből*, *másik szemszögéből*,ezek nélkül szerintem a "csattanók" még ütősebbek, váratlanabbak lesznek.
3. Ez nem film, fontos a környezet leírása, nem muszáj nagyon részletesnek lennie, elég annyi, hogy milyen színű a fal, meg ilyenek.
4. a bevezetés, nagyon sok történetet olvastam már, ami csak úgy elkezdődött.. Semmit sem tudtam meg a szereplőről,hogy milyen az élete,hogy néz ki, hogy éppen mit csinál és mit fog csinálni..
Ezeket egyáltalán nem kötözködésből mondom, csak jó tanácsok :) örülök ha segítettem..
egyébként eddig tetszik a sztori :) vicces, és érdekes! csak így tovább!
nagyon jókat írsz :D
Én is találtam egy nagyon jó fanfictiont, ezt nem én írom, csak olvasom, de nagyon tetszik :D Less be ha van kedven, szerintem megéri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!