Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Foci leg-jei?

A Foci leg-jei?

Figyelt kérdés

Érdekelne pl :

A leggyorsabb gól

A leggyorsabb öngól

A legtávolabbi gól

A legnagyobb szöglet gól

A leghosszabbra elhúzódott 11-es párbaj

A leghosszabb hoszabitás

A legtávolabbi szabadrúgás gól

A legnagyobb kapusbaki

Nem kell videó , csak érdekelnének ezek , akár oldal

2012. jún. 22. 01:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Csak így általánosságban, bármilyen meccsen?

Vagy konkrét eseményen? pl csak vb-ken, csak eb-ken, csak bizonyos nemzet bajnokságában?

Gyűjtő oldalt csak tornákról találni, de egynémelyik engem is érdekelt így rákerestem.

1. Nincs pontos adat, de 3 mp el a kezdés után. Persze csak a hivatalos meccseket nézve.

[link]

2. Ivanovot a 88-ik percben cserélték be, és pályára lépése után 14 mp-el öngólt lőtt.

3. Erre egy 73 méteres lövést találtam, amit a kapus elszámított, így a labda a kapuba pattant.

4. Ezt nem nagyon értem, többen csavartak már kapuba szögletet, anélkül, hogy bárki is beleért volna a labdába.

Ízlés dolga, hogy kinek melyik a legnagyobb.

5. A 2007-es U21-es Európa-bajnokság Angol-Holland elődöntője döntetlenre végződött. A gól nélküli hosszabbítás után 16 körön keresztül rúgták a 11-eseket,

32 büntető után dőlt el a továbbjutás.

6. 30 perc, mert szurkolók rohantak a pályára egy német bajnoki osztályozó meccsen.

7. 72,8 méter egy amerikai ifjúsági bajnokságban (hivatalos meccs)

8. Megint szubjektív, mint a szögletgól.

Rengeteg történt már, video nélkül főleg nehéz leírni egyet közülük

Igyekeztem a rekordokat összeszedni, ha nem is azok, a dobogón tuti mind ott van a kategóriájában:)

2012. jún. 22. 01:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi , ilyenre gondoltam amit írtál :D

Ment a zöld!

2012. jún. 22. 02:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Kapusbaki hogy nerégit mondjak horvátok ellen Robinson ezért kise jutottak (pont emiatt) a 2008-as eb-re az angolok http://www.youtube.com/watch?v=R2n1aMvqNXw ennyire profi szinten nagy baki.
2012. jún. 22. 06:56
 4/4 anonim ***** válasza:

A legtávolabbi gólnak és talán a legnagyobb kapusbakinak is beillik, mikor Bogdán Ádám a tavalyi szezonban 90 méterről kapott gólt egy másik kapustól.

http://www.youtube.com/watch?v=i4SbJpQPA40&feature=related

2012. jún. 22. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!