A Foci leg-jei?
Érdekelne pl :
A leggyorsabb gól
A leggyorsabb öngól
A legtávolabbi gól
A legnagyobb szöglet gól
A leghosszabbra elhúzódott 11-es párbaj
A leghosszabb hoszabitás
A legtávolabbi szabadrúgás gól
A legnagyobb kapusbaki
Nem kell videó , csak érdekelnének ezek , akár oldal
Csak így általánosságban, bármilyen meccsen?
Vagy konkrét eseményen? pl csak vb-ken, csak eb-ken, csak bizonyos nemzet bajnokságában?
Gyűjtő oldalt csak tornákról találni, de egynémelyik engem is érdekelt így rákerestem.
1. Nincs pontos adat, de 3 mp el a kezdés után. Persze csak a hivatalos meccseket nézve.
2. Ivanovot a 88-ik percben cserélték be, és pályára lépése után 14 mp-el öngólt lőtt.
3. Erre egy 73 méteres lövést találtam, amit a kapus elszámított, így a labda a kapuba pattant.
4. Ezt nem nagyon értem, többen csavartak már kapuba szögletet, anélkül, hogy bárki is beleért volna a labdába.
Ízlés dolga, hogy kinek melyik a legnagyobb.
5. A 2007-es U21-es Európa-bajnokság Angol-Holland elődöntője döntetlenre végződött. A gól nélküli hosszabbítás után 16 körön keresztül rúgták a 11-eseket,
32 büntető után dőlt el a továbbjutás.
6. 30 perc, mert szurkolók rohantak a pályára egy német bajnoki osztályozó meccsen.
7. 72,8 méter egy amerikai ifjúsági bajnokságban (hivatalos meccs)
8. Megint szubjektív, mint a szögletgól.
Rengeteg történt már, video nélkül főleg nehéz leírni egyet közülük
Igyekeztem a rekordokat összeszedni, ha nem is azok, a dobogón tuti mind ott van a kategóriájában:)
Köszi , ilyenre gondoltam amit írtál :D
Ment a zöld!
A legtávolabbi gólnak és talán a legnagyobb kapusbakinak is beillik, mikor Bogdán Ádám a tavalyi szezonban 90 méterről kapott gólt egy másik kapustól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!