Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nincs valami jó könyv/film...

Nincs valami jó könyv/film ötletetek?

Figyelt kérdés
Olyan ami vicces/ para vagy vicces ÉS para
2012. jún. 19. 16:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ hány éves vagy,ha 10 és 16 év körül akkor a Szent Johanna gimit(könyv)ajánlanám.Eléggé vicces.

Ez egy 8 kötetes könyv amiből már 6 megjelent.

Egy gimis lányról szól.Akinek a mindennapja naplószerűen vannak leírva.

Ha érdekel akkor nézz utána!

Cím:A Szent Johanna gimi

Író:Leiner Laura

2012. jún. 21. 15:44
 2/3 A kérdező kommentje:
á azt már rég elolvastam... azért köszi
2012. jún. 24. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Vicces könyvek például a rejtő jenő könyvek közülük is kiemelek néhányat, például az Egy bolond száz bajt csinál és a Vesztegzár a Grand hotelben( személyes kedvenceim), amin nagyon jókat lehet nevetni azok a Gerald Durrell könyvek, főleg a Családom és egyéb állatfajok.

nem teljesen értem milyen művekre gondolsz de ami sztem vicces és para az pl a A leghülyébb angyal vagy ahhoz hasonló könyvek.

Filmből nézz mondjuk Lous De Founes (nem bzti hogy jól írom) azok régi filmek, de ha nem csak a mai undorító unalmas humort szereted akkor megfog nevettetni. Ja igen viccesnek ott van még Jonny English, bár abban nagyon fárasztó polyénok vannak.

2012. szept. 30. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!