Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Baj ha 15 éves vagyok de...

Baj ha 15 éves vagyok de közbe nem nagyon éRdekelnek a bulik?

Figyelt kérdés
A sulidisco is max arra jó nekem h addig is a barátnőimmel vagyok,akikkel amúgy mindig hülyülünk meg röhögünk.És a pénzemet se költEném el.Örülök ha nincs semmi bajom,nemhogy buli érdekeljen.A barátnőimet se érdekli annyira.Én utazni szeretek,azt mondjuk nagyon.Meg nem is érdekel minden.Most ez nagy baj?Csak hát az emberek egy részének(gondolom nagy részének)van olyan elvárása hogy aki 15 meG 16 éves azt érdekelje.erről mit gondoltok?nem tehetek róla ha baromiRa nem érdekel.nekem este az a jó ha gépezek,zenét hallgatok,msnezek,nyáron elutazok valami tök jó helyre meg ilyesmik.Nagyon gáz ez így vagy maradhatok ilyen?

2012. jún. 16. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:

nem én kb egy éve bulizok 15 évesen engem se nagyon érdekelt.

17/L

2012. jún. 16. 15:08
 2/4 A kérdező kommentje:
A barátaimat viszont télleg nagyon szeretem,meg ha valamit szeretek akkor azt tényleg szeretem.
2012. jún. 16. 15:09
 3/4 anonim válasza:
15 vagyok és engem sem érdekelnek és sztem nem gáz:)
2012. jún. 16. 16:41
 4/4 anonim válasza:
miért lenne gáz a tesóm se ment szinte soha bulizni valamikor elmegy a barátjával beülnek valahova de az ritka nem szeretnek elmenni ilyen bulizós helyekre én mondjuk igen
2012. júl. 18. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!