Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit szóltok a hajógyári...

Mit szóltok a hajógyári bukásához?

Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 00:01
1 2
 1/17 Antimod ***** válasza:
Én csak azon tűnődöm, mi történt azokkal a szerencsétlenekkel, akik eltűntek ott az utóbbi években, és ezekről az esetekről kik hallgattak/hallgatnak, és miért.
2012. jún. 16. 00:12
 2/17 A kérdező kommentje:
igen. igazad van. a hír tv szerint előkerültek a korábbi akták, újrakezdik a nyomozást is... és még mennyi minden történhetett ott, amiről nem is sejtünk. dicsőítem azt, akinek volt bátorsága a maffia legnagyobb atyjával szembeszállni, és pénzt nem ismerve oda juttatni őt, ahova került. személy szerint örülök a történéseknek. jópont a fidesznek. bár pártfüggetlen vagyok, de ez a tisztogatás már ráfért az országra. tarthatatlan volt, ami ott zajlott óbudán...
2012. jún. 16. 00:24
 3/17 Antimod ***** válasza:
Én azt hiszem, inkább egymást adták fel. Szerintem a maffia már jóval erősebb az államnál. :(
2012. jún. 16. 00:39
 4/17 A kérdező kommentje:

igen. a fene se tudja, ki irányít-kit, de mégis megbukott egy nagyon erős személy. kíváncsi vagyok, van-e annyi pénze, hogy rövid időn belül kijöjjön, vagy találnak annyi bizonyítékot ellene, hogy soha többet?

a média durván, őszintén tálalja az igazságot, a szülök megtorpannak, mikor a hajógyári sziget titkáról lehull alepel, hisz ők csak úgy tudták, "a pici fiam/lányom lement picit táncolni a barátaival, majd másnap este tért haza, nagy szemekkel, ételt nem kívánva. nem lennék most azon szülők helyében... ideje volt már ennek. nagyon ideje.magyarokról nem túl jó reklám, tarol É és NY EU-ban a hír. Európa illegális las vegasaként említik a nemzetközi sajtóban... :)

2012. jún. 16. 00:51
 5/17 anonim ***** válasza:
én azt nem értem hogy miért most? ha ennyire nyilvánvaló volt midnenki számára akkor miért nem hamarabb?
2012. jún. 16. 01:00
 6/17 A kérdező kommentje:
szerintem ez politikai kérdés... az mszp-t leváltotta a fidesz. amióta kormányon vannak, érződika felhő a hajógyári körül. gondolj csak az év elejei bedrogozott fiúk esetére óbudána a HÉV megállóban... szerinted hol buliztak ők? eddig valaki(k)nek érdekében állt, hallgatni a tényeket. az inetrneten bogarászva szembesülhetsz a ténnyel, hogy a médiát is olyan szintne megvásárolták, hogy az ott történt bűnügyekből semmi sem látott napvilágott. ez a pénz hatalma. mindenki hallgatott. a jelenlegi kormáyn célja akorrupció és adroggal kapcsoaltos ténykedések kegszünetése is, bár nem gondoltam volna, hogy ezt meg merik lépni, ami a szórakozó fiatalok körében teljesen nyílvánvaló: a szigeten legális drog-kereskedelem folyik, rendőri védelemben...
2012. jún. 16. 01:29
 7/17 anonim ***** válasza:
de már egy ideje kormányon van a fidesz.
2012. jún. 16. 01:40
 8/17 A kérdező kommentje:
mindenhez idő kell... amióta kormányon vannak, érezhető az ami mára kialakult. kivi vagyok lesz-e még corooooo? :D
2012. jún. 16. 01:42
 9/17 anonim ***** válasza:
Hát remélem nem.Sok pénzt hoz,úgyhogy lehet hogy nem zárják be,de jó lenne ha igen.Az tényleg érdekes hogy pont most,amikor Vizo (a tulaj) már 15 éve ezt csinálta és köztudottan,ráadásul az agyoniskolázott hajógyári rajongók is mindenhol a drogról írtak,névvel,név nélkül,mindenhogy.Azt hittem az államot ez mér egyáltalán nem érdekli.Ha miniszterelnök lennék,akkor az ottlévő szórakozóhelyekből munkahelyeket teremtenék,ha meg szórakozóhely tulaj és az én kezembe kerülnének a helyek,akkor normális-kultúrált helyeket csinálnék.
2012. jún. 21. 23:50
 10/17 anonim ***** válasza:

én nagyon nem örülnék ha bezárna.

17 éves vagyok és lehet, hogy még gyerek vagyok és sok mindent nem tudok megítélni de én jártam már (nem egyszer) a hajógyári szigeten és én úgy vettem észre, hogy teljesen biztonságos. nagydarab őrök ellenőriznek a sziget bejáratánál, majd ismételten a szórakozóhely bejáratánál.

Eddig akárhányszor mentem, egyszer sem piáltam és egyszer sem drogoztam, nem vettem semmilyen italt a szórakozóhelyen, hogy ne legyen az, hogy valamit beledobnak.

eddig az összes "áldozat", valamelyiket ezek közül elkövette és csakis ennek köszönhetik a kárukat. ugyanis pontosan tudom, hogy idegenek közé kerülök, bármit tehetnek velem, ha nem vagyok józan, rosszul lehetek, ha drogozom és ha veszek piát öntudatlan állapotba kerülhetek ha beletesznek valamit. szóval nem hozom magam olyan helyzetbe, hogy bajba kerülhessek. társaságban megyek, szóval ha baj van segítünk egymáson, együtt megyünk haza stb.

innentől fogva kijelenthetem, hogy bárki aki odamegy az csak magának köszönheti, hogy ha bármi baja esik. azt hiszem erre mondják azt, hogy aki hülye haljon meg.

2012. jún. 28. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!