Mit szóltok a hajógyári bukásához?
igen. a fene se tudja, ki irányít-kit, de mégis megbukott egy nagyon erős személy. kíváncsi vagyok, van-e annyi pénze, hogy rövid időn belül kijöjjön, vagy találnak annyi bizonyítékot ellene, hogy soha többet?
a média durván, őszintén tálalja az igazságot, a szülök megtorpannak, mikor a hajógyári sziget titkáról lehull alepel, hisz ők csak úgy tudták, "a pici fiam/lányom lement picit táncolni a barátaival, majd másnap este tért haza, nagy szemekkel, ételt nem kívánva. nem lennék most azon szülők helyében... ideje volt már ennek. nagyon ideje.magyarokról nem túl jó reklám, tarol É és NY EU-ban a hír. Európa illegális las vegasaként említik a nemzetközi sajtóban... :)
én nagyon nem örülnék ha bezárna.
17 éves vagyok és lehet, hogy még gyerek vagyok és sok mindent nem tudok megítélni de én jártam már (nem egyszer) a hajógyári szigeten és én úgy vettem észre, hogy teljesen biztonságos. nagydarab őrök ellenőriznek a sziget bejáratánál, majd ismételten a szórakozóhely bejáratánál.
Eddig akárhányszor mentem, egyszer sem piáltam és egyszer sem drogoztam, nem vettem semmilyen italt a szórakozóhelyen, hogy ne legyen az, hogy valamit beledobnak.
eddig az összes "áldozat", valamelyiket ezek közül elkövette és csakis ennek köszönhetik a kárukat. ugyanis pontosan tudom, hogy idegenek közé kerülök, bármit tehetnek velem, ha nem vagyok józan, rosszul lehetek, ha drogozom és ha veszek piát öntudatlan állapotba kerülhetek ha beletesznek valamit. szóval nem hozom magam olyan helyzetbe, hogy bajba kerülhessek. társaságban megyek, szóval ha baj van segítünk egymáson, együtt megyünk haza stb.
innentől fogva kijelenthetem, hogy bárki aki odamegy az csak magának köszönheti, hogy ha bármi baja esik. azt hiszem erre mondják azt, hogy aki hülye haljon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!