Mit csinálhatnék ami feldob?
Figyelt kérdés
Sikerült kigyógyulnom a fél éven át tartó depresszióból és idegkimerültségből, azt kell mondjam most már jól vagyok. Az érettséginek is hála Istennek mindjárt vége. Szeretnék valami olyan hobbit ami pozitív energiával tölt fel stb.. akármit írhattok, majd utána megmondom szeretem-e szeretném-e csinálni, vagy hogy van-e rá keret. Igazából egyelőre a tánc az ami vonz de szerintem 18 évesen már késő. (Kubai salsa és társai.)
18/L
2012. jún. 15. 15:21
1/5 anonim válasza:
a tánc nem késő,az biztos!
amúgy ami eszembe jutott: lovaglás, görkori, falmászás, sárkányrepülés
2/5 anonim válasza:
ejtőernyőzés de először próbáld meg a tandemugrást
3/5 anonim válasza:
Tánc,tánc,tánc-sosem késő!
Nekem még az úszás vált be, és egy jótékonysági szervezetbe az önkéntes munka, havonta egyszer.
4/5 anonim válasza:
Tánc jutott nekem is elsőként eszembe. Szerintem egyáltaán nem késő :) Tök fiatal vagy még! Miért ne táncolhatnál? Aerobic, zumba, salsa, nia, akármi :) !! Mindent bele! :)
5/5 anonim válasza:
Táncolj! Nem kell profi táncosnak lenned ahhoz, hogy jól érezd magad! egyszerűen válassz egy neked tetsző fajtát, és hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!