Mik Pest legkeresettebb szórakozóhelyei?
Figyelt kérdés
Jövőre megyek Pestre és a tanulás mellett szeretnék belefolyni a Pesti éjszakákba. Letöltöttem egy Party Locator témát de rengeteg szórakozóhelyről mutatja a programokat, miket kéne kitüntetetten figyelnem? Mik a legkeresettebb helyek? Személyes kedvencek tapasztalatok esetleg? :)
Szeretek ismerkedni de a balhés helyeket kerülném :)
18/L
2012. jún. 12. 21:51
11/17 anonim válasza:
jo egy fél éven belül elveszited. utána hamar kidob a pasid, mert rájön hogy csajozhat még, aztán te is rájössz, hogy aranybánya a sex terén pest. És helyben is vagyunk.
12/17 A kérdező kommentje:
Igen ez az általános sztori és mivel már 3 éves korom óta eltérek az átlagtól a jövőben sem lesz ez másképp :) Miért szeretnéd ennyire azt hinni hogy egy futószalagos klónt csinálok magamból? :D Nem mindenki ugyanolyan.
2012. jún. 12. 23:07
13/17 A kérdező kommentje:
És egy lány számára minden nagyobb város egy aranybánya, mert akkor kefélhet amikor csak akar. Ez a nagy büdös igazság. :( De nem véletlen hogy ezzel még nem éltem vissza nemde? :)
2012. jún. 12. 23:07
14/17 anonim válasza:
mert el sem birod képzelni milyen érzés, amikor nem kellesz senkinek. Na akkor tök máshogy értékelnéd a lehetöségeidet. De igy elvan nyugtatva a lelkiismereted, hogy jo csaj vagy te akkor is, ha nem kefélsz senkivel.
15/17 A kérdező kommentje:
Hát furcsa, szerintem a legtöbb "jócsaj" kihasználja hogy "jócsaj" és összevissza dugnak mindenkivel. Én inkább maradok az igényes jelzőnél... Megvárok valakit aki iránt érzek is valamit és a többi dolog majd utána. :) A szexéhes barmokkal akik utánam kajtatnak sokra nem megyek. Az érzelem nélküli testi örömnek semmi értelme, ilyen fokon maszturbálhatok otthon és így ribanc sem leszek...
2012. jún. 12. 23:12
16/17 anonim válasza:
itt a legnagyobb probléma:
nem akarsz ribi lenni.
ez a gondolat vezérli a nöket. Egy pillanatra sem akarnak felelösséget vállalni.
tudod mi lenne ha egy fiu recskázna nözés helyett? A végén nem állna fel a farka! ellenben ha egy nö masztizik akkor tapsol hozzá mindenki...ha esetleg nem tud szex közben élvezni, akkor meg a fiu a hibás, mert nem jo szeretö...
17/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom azt honnan veszed, hogy a maszturbáció impotenciát okoz. :) Ha valaki beteges mennyiségbe csinálja max akkor. De erről nem volt szó. És azt sem tudom honnan veszed hogy ha egy nő maszturbál akkor később nehezebb elvinni a csúcsra. Pont hogy tudja mi a jó neki, megtudja mutatni a fiúnak mit csináljon. Szerintem ne a kifogásokat keresd. Az meg hogy nem akar ribanc lenni nem értem miért probléma. Nem azért nem szeretnék azzá válni, hogy majd mások mit gondolnak rólam, hanem magam miatt. Nem tudnék tükörbe nézni :)
2012. jún. 12. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!