Első használatba vétel előtt hány óráig kell a mobiltel. Aksit tölteni egy huzamban? 12 v 16? elfelejtettem.
A legkisebb betűmérettel írt 100 oldalas útmutatójában (amin kínkeservesen átrágtam magam) nincs benne, de a lelkemre kötötték, hogy töltsem csak elfelejtettem az óraszámot...
nokia c5-03 érintős ha jelent vmit
Ment a piros kéz elsőnek, hogy hülyeséggel beszéli tele a kérdező fejét.
A pontos idő: 0 óra.
Li-ion aksikat nem kell kisütni vagy bármi ilyen hülyeségeket csinálni, ez már minimum 5 éve így van, nem tudom miért nem tudják az emberek még mindig, hogy nem kell órákig tölteni.
A lényeg: ne hagyd csontra lemerülni, ha 5-10%-on van az aksi inkább kapcsold ki.
Az eladók többsége nem azért eladó, mert ért is hozzá, hanem annyi pénzért ilyet tudnak alkalmazni a boltok.
most ott tartok, hogy kb naponta -2 naponta kell tölteni a telot. az újat....
vissza vittem. tesztelték, átvariálták a szoftvert, most nekem kell tesztelni, hogy meddig bírja az aksi és ha nem jó, akkor kicserélik.
ebben a leges legkülönösebb, hogy a samsung telom, ami kb fél-1 éves annak az aksija miért bírja 1 hétig is akár töltés nélkül, egy vadiúj nokia tel. aksija, meg itt "vetyeng"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!