Nagyon fontos! Balatonlellén 2012-ben még mindig fellép Richter Flórián? Vagy ott szokott lenni?
Balatonlelle
a Cirkusz téren
2012. június 28-tól augusztus 25-ig
Kezdés időpontja:
Minden nap: 20:00 óra
Ha vasárnap, hétfőn vagy kedden mész (tehát olyan napokon, amikor nincs Horse Evolution Show), akkor van esély rá, hogy elcsípd Flóriánt. Nekem múltkor így sikerült vele találkoznom előadás előtt. Nem tudom biztosra mondani, hogy minden vasárnap, hétfőn vagy kedden ott van, de szerintem nagy a valószínűsége. Bár én őszintén megmondom, nemigazán örült, hogy felismertük és közös képet is kértünk, de hát szerintem ennyi a minimum amit megtehet azért, hogy évente háromszor, négyszer elmegyünk a cirkuszba.
OFF: Elnézést, hogy a kérdéstől egy kicsit eltérek, de ha van kedved, szívesen váltanék veled egy-két levelet akár Flóriánról, akár a cirkuszról is, persze csak ha nincs ellenedre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!