Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az igaz hogy már a 12-13-14...

Az igaz hogy már a 12-13-14 évesek is discoba járnak? Sok ilyet hallani!

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy engedik egyáltalán be őket?
2009. jún. 28. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen járnak! Ők úgy suhannak el a kidobók előtt hogy csak én nézek én meg állok és veszem elő a személyit pedig 17 éves vagyok! Azért nem mindenhova engedik be őket de elég kevés hely az ilyen.
2009. jún. 28. 20:32
 2/2 anonim ***** válasza:
igen, ez sajnos igaz. nálunk van egy 16 és egy 18 éven felülieknek való diszkó, de mindkettőben találkoztam már akár 3-4 osztállyal alattam járó iskolatársaimmal is (tegyük hozzá, hogy én is mág 'csak' 17 vagyok). Mindkét diszkóban van kidobó, de mikor nagy a tömeg (pl éjfélig ingyenes a belépés), akkor nem mindig ellenőriznek, vagy ismerik a kidobót és lazán bejutnak. hidd el, meg vannak a módszereik, mint akárki másnak. A szüleik meg sokszor nem is tudják, hogy diszkóban vannak, mert otthon meg azt mondják, hogy egymásnál alszanak stb.
2009. jún. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!