Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » "az adatlapod látogatói"...

"az adatlapod látogatói" alkalmazás tényleg valós a facen?

Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Legfeljebb tippelni tudnak, de hiteles információt egyik sem képes mutatni.

(nem is ajánlott kipróbálni, sokszor kártékony alkalmazásokat rejtenek az ilyen hangzatos és sokak kíváncsiságát felkeltő dolgok, vagy csak simán spammelnek, adatbázist építenek azoknak a tagoknak az adataiból, akik engedélyezik)

2012. máj. 20. 16:53
 2/5 delusion ***** válasza:
Fentebbinél a pont. Felejtsd el az ilyen jellegű alkalmazásokat.
2012. máj. 20. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
igazuk van egy ilyen alkalmazás öszegyüjtheti a jelszavad meg mindent
2012. máj. 21. 07:17
 4/5 anonim válasza:
Nem! Kamu az egész hogy LIKEold azt az oldalt amin van :)
2012. máj. 22. 15:55
 5/5 anonim válasza:
Én a magam számára belépéskor az alábbi mondást vettem irányadónak: "EMBER,AKI ITT BELÉPSZ, HAGYJ FEL MINDEN REMÉNNYEL". Én felhagytam. Aki azt gondolja, hogy az összes keressztbe-kasba futtatott "adatvédelmi nyilatkozat"-ok megvédik adataikat,súlyosan téved. Én így - ezzel a gondolattal/tudattal - használom valamennyit. (meg az összes telekommunikációs szerkezetet.).
2012. máj. 27. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!