Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudtok ezekhez hasonló animéket?

Halibel kérdése:

Tudtok ezekhez hasonló animéket?

Figyelt kérdés

(ne legyen hosszú, max. 15 részes :D )

-Elfen Lied

-Death Note

-Karas

-Another

-Aoi Bungaku Series

Előre is köszi ;))

2012. máj. 19. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Deadman Wonderland (12 részes)

Leginkább az Elfen Liedhoz hasonlítanám, bár a főszereplő elég jellemtelen, de a többiek karakteresek. Egy próbát szerintem megér :) akció-scifi-horror kategóriákba sorolnám leginkább

Un-Go (11 részes)

Krimi a közeli jövőből egy kis misztikummal. Jó kis filozofálós anime, kicsit nehezen emészthető talán, de elég élvezhető, nekem tetszett.

Corpse Demon (vagy Shiki, 22 részes)

Elég véres, kicsit depressziós hangulatú horror. Lassan indul, és a közepén kicsit le is áll :D nem rossz, bár nekem nem tetszett annyira. Túl brutális volt nekem az utolsó 5-8 rész, de neked lehet tetszeni fog.

Mindhárom olyan, hogy elején szart sem tudsz, és a végére már mindent megértesz kb, izgalmasak is és érdekesek is voltak számomra, remélem neked is tetszeni fognak :D

Online megnézheted őket animeaddictson, de linkelgetek is neked :D

Deadman Wonderland [link]

Un-Go [link]

Shiki [link]

és bátorkodok egy kicsit más témájút is küldeni: aranyos kis anime, 1 részes, 2 óra hosszú. Grafikája a legszebb, amit eddig láttam, a történet is szép benne, a karakterek is szerethetők, ami probléma lehet esetleg, hogy nincs benne annyi akció meg vér. De ez nem is erről szól, ha majd megunod a trancsírozós animéket, akkor mindenképp vess rá egy pillantást :)

itt a link, nesze [link]

2012. máj. 19. 20:33
 2/9 A kérdező kommentje:

Nagyon-nagyon köszönöm, mind listára van véve :))

Áldott légy, ment a zöld pacsi!! :D

( a brutalitás nem számít *gonosz vigyor* ) :D

2012. máj. 19. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:

na ez jó hosszú lett, bocs xD engem viszont érdekelne, hogy az Another milyen, tudnál róla írni egy rövid kis felületes véleményt?

Előre is kösz

Razielhu!

2012. máj. 19. 20:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Bocsi, de azt épp most készülök megnézni,az aoival együtt :DD Azért írtam oda :)

De ha megnézem, mindenképp írok véleményt :)

2012. máj. 19. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Hidan no Aria

Angel Beats

2012. máj. 20. 16:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Hú, nagyon köszönöm :)
2012. máj. 20. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, h még elolvasod-e ezt, de megnéztem az Anothert és qrva jó :D mellesleg most kezdtem nézni a Guilty Crown-t. Eddig vegyes érzelmeim vannak iránta, de az biztos, hogy gyönyörű a grafika, látványosak az effektek és elég akció dús is... próbáld meg ezeket is :)
2012. jún. 13. 22:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. jún. 15. 19:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Mahou Shoujo Madoka Magica :D
2013. márc. 10. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!