Mi olyan jó az Alkonyat c. könyvben avagy a film változatában?
Hát ezen én is sokat gondolkodtam már... Amit eddig hallottam és jelenetek amiket láttam, a film egy hűűű, de látványos kasszasiker, a könyvek meg jól megírt szerelmi történetek, (néhol logikátlanul) "összevámpírozva"
Én inkább maradok az Anne Rice-féle vámpírkrónikáknál és a Vampire (Vámpír: A maszkabál) és a Werewolf: Az apokalipszis nevű asztali és élő szerepjátékoknál, ha darkfantasyról és vámpírokról van szó. Valahogy élvezetesebb, ha te magad vagy a vámpír vagy vérfarkas, mintha love-sztorykat olvasgatsz, amiben a vámpírság csak a körítés...
"Én inkább maradok az Anne Rice-féle vámpírkrónikáknál és a Vampire (Vámpír: A maszkabál) és a Werewolf: Az apokalipszis nevű asztali és élő szerepjátékoknál, ha darkfantasyról és vámpírokról van szó. Valahogy élvezetesebb, ha te magad vagy a vámpír vagy vérfarkas, mintha love-sztorykat olvasgatsz, amiben a vámpírság csak a körítés..."
tokeletesen egyetertek a fentiekkel:) sztem az a lenyege, hogy a konyv a mai fiatalak izvilaga szerint van megirva...termeszetfeletti dolgok, szerelemmel fuszerezve keszen talalva, hogy csak olvasni kell gondolkodni egy-egy erdekes rejtelyen, vagy csavaron nem szukseges, mert mindent megtalalsz kibontva a tortenetben...csak neked.... es eleg bajban vagyunk, ha az ilyen jellegu konyvek uraljak a piacot...mert meg az olvasas is kezd "eligenytelenedni"....=> mindezt nem azert irtam, mert egy kioregedett konyvmoly vagyok...17evesen ugy erzem nekem ez(Twilight)nem eleg...lehet hogy egyedul maradtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!