Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi olyan jó az Alkonyat c....

Mi olyan jó az Alkonyat c. könyvben avagy a film változatában?

Figyelt kérdés
Nem kötekedés vagy gúnyolódás céljából tettem fel a kérdést csak pusztán kíváncsiságból ugyanis ennyire sikeres könyvet/filmet már régóta nem láttam ... Legalábbis szerény véleményem szerint ez rendkívül felkapott lett. Anno még ősszel engem már szinte elzavartak a moziba de vmi mindig közbejött így sosem jutottam el odáig, hogy megnézzem a filmet a mozivásznon. Aztán amikor rászántam magam már minden lánytól csak annyit hallottam: TWILIGHT(L)(L) közös alkonyat olvasás mindenkinek saját alkonyat könyve van és az iskolába is magukkal hozták és számomra ez kezdett egy kissé nevetségessé válni ... :) vagyis inkább furcsává így már csak azért sem olvastam el a könyvet. Egy kedves barátnőm folyton mondja h nézzem meg a filmet de én nem vagyok az a nagy filmnézős típus, sosem tudok végignézni egy filmet első nekifutásra! :D Szval várom a véleményeket, tapasztalatokat, hogy mi is az ami ennyire sikeressé tette ezt a filmet?:)
2009. jún. 25. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
a részletek. a kidolgozás. a könyvet én sem olvastam, de a filmet láttam. csak ajánlani tudom. a szereplők a helyszínek. tökéletes. nekem nagyon bejött. és akikkel megnézettem, nem panaszkodtak. ;)
2009. jún. 25. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ezen én is sokat gondolkodtam már... Amit eddig hallottam és jelenetek amiket láttam, a film egy hűűű, de látványos kasszasiker, a könyvek meg jól megírt szerelmi történetek, (néhol logikátlanul) "összevámpírozva"

Én inkább maradok az Anne Rice-féle vámpírkrónikáknál és a Vampire (Vámpír: A maszkabál) és a Werewolf: Az apokalipszis nevű asztali és élő szerepjátékoknál, ha darkfantasyról és vámpírokról van szó. Valahogy élvezetesebb, ha te magad vagy a vámpír vagy vérfarkas, mintha love-sztorykat olvasgatsz, amiben a vámpírság csak a körítés...

2009. jún. 25. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Én csak a filmet láttam,egyszer meg lehet nézni,de nem nagy szám szerintem.. A sztori maga lagymatag,sok a csöpögés,kevés a történés.
2009. jún. 25. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:
94%

"Én inkább maradok az Anne Rice-féle vámpírkrónikáknál és a Vampire (Vámpír: A maszkabál) és a Werewolf: Az apokalipszis nevű asztali és élő szerepjátékoknál, ha darkfantasyról és vámpírokról van szó. Valahogy élvezetesebb, ha te magad vagy a vámpír vagy vérfarkas, mintha love-sztorykat olvasgatsz, amiben a vámpírság csak a körítés..."

tokeletesen egyetertek a fentiekkel:) sztem az a lenyege, hogy a konyv a mai fiatalak izvilaga szerint van megirva...termeszetfeletti dolgok, szerelemmel fuszerezve keszen talalva, hogy csak olvasni kell gondolkodni egy-egy erdekes rejtelyen, vagy csavaron nem szukseges, mert mindent megtalalsz kibontva a tortenetben...csak neked.... es eleg bajban vagyunk, ha az ilyen jellegu konyvek uraljak a piacot...mert meg az olvasas is kezd "eligenytelenedni"....=> mindezt nem azert irtam, mert egy kioregedett konyvmoly vagyok...17evesen ugy erzem nekem ez(Twilight)nem eleg...lehet hogy egyedul maradtam?

2009. jún. 27. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!