Ti miket gyűjtötök? A mai fiatalok között szokás még az gyűjtés?
Én gyertyákat, bár manapság már nem igazán, de azért még mindig van belőlük szép számmal.
De amúgy igen, a mai fiatalok is szoktak gyűjteni dolgokat, például ismerősöm fém fantás/kólás/sörösdobozokról gyűjti a nyitókat hogy karkötőt csináljon belőle magának, stb.
én még mindig bélyeget gyűjtök... a fél havi zsebpénzem posta tiszta bélyegekre megy el. -de cserélgetek is meg régiségboltba mindig bemegyek.
15/F
én topjoyos üvegek kupakjait, szépen kidíszítettem vele a szekrényem elejét, egész jó :D
régebben cukorpapírokat is gyűjtöttem, tele van egy doboz. :D kavicsokat :)
Örülök, hogy nem halt ki a gyűjtögető szenvedély!
A nővérem régen gyűjtötte a szalvétákat, csokipapírokat, matricákat, plüss játékokat.
Jó lenne, ha lenne több magyar nyelvű weboldal gyűjtőknek.
Én fegyvereket.
kés, gumilövedékes, hatástalanított, gáz-riasztó, muzeális.
Én képeslapokat, szalvétákat, dobókockákat, bélyegeket, matricákat, levélpapírokat, borítékokat.
Nővérem parfümös üvegeket, másik nővérem terméseket, préselt növényeket, teás zacsikat, vonatjegyeket, dvd-ket, könyveket. :)
Szerintem sokan gyűtenek dolgokat, ha mást nem, hát pénzt.
Ja, és egyik nővéremnek szerintem az összes national geographic megvan. :DD Meg Természetbúvár.
Én még a posztereket is gyűjtöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!