Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Valaki segítene, hogy mégis...

Valaki segítene, hogy mégis hogy szervezzük meg ezt a Sátrazást? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy most vagyok 8. osztályos, és a páran az osztályból, (kb 9-10-en), szeretnénk utolsó év gyanánt közös programokat szervezni, és most a sátrazásra gondoltunk elsősorban.

Na, és itt a bökkenő: 4-en nagy lelkesedésben vagyunk ez ügyben, szívesen meg is szervezzük, (többieket is érdekli a sátrazás természetesen), csak az lenne jó, ha a többieknek is nagy lenne a lelkesedésük, és akkor minden jobban menne. Mert a Szilveszteri bulit is először úgy terveztük, hogy akkor együtt leszünk, de aztán a szervezés időpocsékolásnak bizonyult... most nem szeretnénk ezt, és ezt közöltük is egymással.

Másik: Helyszíni tippek? Mi először hegyre gondoltunk, (szőlős, pincés hegyre), de valahogy az egész olyan bizonytalan, de viszont nem akarjuk, hogy az ötlet kárba vesszen.

Légyszi, ha tudtok, adjatok ez ügyben hasznos tippeket. :D

Köszönöm! (és Elnézést, ha hosszúra sikeredett. :D)

2012. máj. 7. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Menjetek Pusztamarótra. Ott lehet sátrazni meg bográcsozni is. Szervezést pedig biztosra úgy lehetne hogy mondjuk előleget kérsz a tábor előtt 2 héttel de nem kell olyan nagy összeg. Ha megvan az előleg akkor kiszámolod hogy mennyi lenne az összköltség és elosztod annyival amennyien vagytok.
2012. máj. 7. 21:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. :)

Hmm, jól hangzik, csak kicsit messze van innen. :ss

2012. máj. 8. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
az nem baj, legalább nincs olya közel:D.. :)
2012. máj. 9. 09:59
 4/6 A kérdező kommentje:
mondjuk Jogos. :DD
2012. máj. 12. 07:14
 5/6 anonim ***** válasza:
na ugye :)
2012. máj. 13. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Két fiatal házaspár kempingezni mengy, de csak egy sátor van, abban alszik mindenki.

Reggel amikor az kimegy a sátor elé az egyik férj,

mondja a másiknak:

- Kikapós ám a te kis feleséged.Egész éjjel a kemény álló farkamat fogta.

A másik, vigyorogva :

- Dehogy fogta, én voltam az. Tudod, nem árt vigyázni, biztos, ami biztos.

2012. máj. 14. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!