Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Gitár átfestés? (fontos)

Gitár átfestés? (fontos)

Figyelt kérdés

Szóval van egy elektromos gitárom és át szeretném festeni az egészet feketére ( a nyakát nem) ez befojásolja a gitár hangját? vagy valamit befojásol rajta ha átfestem? és milyen festékkel kell átfesteni?

Előre köszönöm válaszokat!

2012. máj. 6. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:

a hangját mivel elektromos közel sem befolyásolná annyira mint egy akusztikusét. ha jó füled van biztos hallasz különbséget, de nem nagyot, mondjuk úgy megszokható

ami a festetést illeti én a helyedben gitárfestőhöz vinném a madárkát. ajánlom Tavasz Jokkát. ő az egyik legjobb (szerintem)

remélem tudtam segíteni és nem irtam hülyeséget :D

én is most akarom festeni explorer gitáromat csak én mintát festetnék rá, és nemtudom az mennyit befolyásol :DD

szép napot :D

2012. máj. 7. 18:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam már olyanon, megnéztem és egy sima átfestés 30000ft nak írt, de ennyiért meg már új gitárt veszek
2012. máj. 10. 07:52
 3/7 anonim ***** válasza:
én meg erre azt mondom h inkább csinálja meg egy profi jol mint vki (jelen esetben te) akinek nincs se tapasztalata se megfelelő cuccai hozzá :/
2012. máj. 10. 18:01
 4/7 A kérdező kommentje:
300000ft... Akkor veszek újat baz:D
2012. máj. 11. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:

akkor vegyél, de ha elcseszed a festést ..én szóltam ;)

és nem csak Jokka van, bizt vannak olcsóbbak is csak ne vrj olyan jót se...

de egyébként én 30000 alat max egy akusztikust vennék elektromosat soha

2012. máj. 11. 15:39
 6/7 A kérdező kommentje:
30 ezer alatt vettem egy yamaha eg112...:D és semmi baja
2012. máj. 14. 19:46
 7/7 anonim válasza:
Elektromos gitárnál nem hiszem hogy számíthat mivel ott a hengszedő képez hangot nem pedig a gitár kialakítása.
2012. máj. 14. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!