Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Aquaréna vagy Aquaworld?

Aquaréna vagy Aquaworld?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Aquaworld
2009. jún. 23. 14:54
 2/9 anonim ***** válasza:
én Zalaegerszegen voltam, nem tudom, az melyik. De hidd el, nem is számít. Akármelyikbe mész, jól fogod érezni magad :)
2009. jún. 23. 14:55
 3/9 A kérdező kommentje:

Aquaréna - Mogyoród

Aquaworld - Budapest

2009. jún. 23. 15:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Aquaréna, egyértelmű :D
2009. jún. 24. 14:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Én tavaly nyáron voltam Mogyoródon,és a bnőm most Aquaworld-ben...

Neki nem jött be,mert "kevés csúszda van".Mogyoródon 26 csúszda,és Jacuzzi,Gyermekmedence,Élménymedence vár mindenkit.Már csak azért is jobb mert nem fedett,min az Aquaworld.Ráadásul ha haverokkal mész ki lehet próbálni egy csomó 2-3 személyes csúszdát!

[link]

Nézz körül,és olvass!

2009. jún. 25. 11:55
 6/9 anonim válasza:
Aquaréna
2009. jún. 28. 01:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Az Aquaworld-be az a jó hogy tök meleg a viz amikor kijössz a csúszdából! Én rá szavazok :)! de hétvégén sokan vannak és akkor nem jó, de ha esti belépővel mész úgy nagyon jó :)
2009. okt. 26. 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja és ha rossz ídő van akkor is az összes csúszda használható :) (aqua-world)
2009. okt. 26. 14:57
 9/9 anonim ***** válasza:
egy életben elég egyszer a 2. Egyiktől sem voltam elájulva,semmi ujdonság, az aquaréna gyors csúszdák, hosszú sorok, csak fiataloknak. Szar büfé, szar elrendezés. Aquaworld, hosszu sorok, kevesebb csuszda, de télen is, meleg viz, egyedibb, és nem csak diákoknak. Ja és mind2 qva drága
2012. aug. 26. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!