Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi lesz így a UPC-vel?

Mi lesz így a UPC-vel?

Figyelt kérdés

Kivesznek csatornákat (eddig kb.: 6-ot) és ugyan annyit kell így is fizetni. Tegnap óránként elment a tv adás 5 percre (szkokott ilyen lenni). Egyszer eltűnt 3 csatorna, mert valamit csináltak és akkor keressem

jra(nem csak én). Van egy csatorna ami eddig nem volt 24 órás csak 12, addig a VHR ment helyette. Május 21-től 24 órás lett az a csatorna (a Comedy centralra gondolok) és még most VHR-t teszik be 12 órára. Sajnos hűség nyilatkozat van, azért nem mondtam még le.

2009. jún. 23. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Tényleg nem túl jó a Direct. Nem beszélve arról, hogy nincs magyar Eurosport 2, TV6, Comedy Central. Rengeteg előfizető megy át T-Home Sat TV-re. Megszűnni talán nem fog, de az előfizetőhiány miatt kell kevesebb csatornáért ugyanannyi pénzt kérniük. Az pedig nem VHR, hanem VH1, és szerintem többet ér, mint a CC. Kábeles vagyok, engem teljesen megfosztottak a VH1-től április 30-át követően, és nagyon hiányzik.
2009. jún. 23. 14:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez a UPC elég gagyi, egy évig ilyen tányéros tévénk volt, most T-Home Sat TV-nk van és ezerszer jobb. Egyébként a UPC-ről egész Magyarországnak nincs jó véleménye: a Digis és a T-Home-os ügyfélszolgálatos csajok is röhögnek a cégen, mert elég idióta húzásaik vannak. Tele van az internet a UPC-vel kapcsolatos negatív véleményekkel, nézd meg pl. a Homár blogot.
2009. jún. 23. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!