Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hova menjünk, mit nézzünk...

E_sara kérdése:

Hova menjünk, mit nézzünk meg, mit csináljunk?

Figyelt kérdés
Párommal elhatároztuk - hétvégente csinálunk valamit. Túra, mozi, kiállítás, színház. Ajánljatok, bármit, amit tényleg érdemes, izgalmas!

2012. ápr. 26. 10:55
 1/2 lilla61 válasza:
wow, hajrá cirque du soleil-re, ha van rá keret! Én annyira mennék, de a környezetemben nem hajlandóak rászánni ennyit az emberek. Pedig nem tudják miről mondanak le, szerintem életere szóló élmény. Lehet egyedül is elmegyek, csakazértis XD
2012. ápr. 26. 11:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is egyedül megyek! Már megvettem a jegyet, hát nem egy olcsóság, de egyszer az életben látni akarom őket élőben!! :))

Kérdező: most, hogy jön a jó idő, a túrázás szerintem nagyon jó ötlet, lehet gyalogosan vagy biciklivel. :) Nem tudom, pesti vagy-e, de a Mezőgazdasági Múzeumban mindig szoktak lenni érdekes időszaki kiállítások, az állandók mellett.

2012. ápr. 27. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!