Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szoktatok venni női magzinokat...

Szoktatok venni női magzinokat? (Cosmopoltan, Joy, Glamour)

Figyelt kérdés
Én szoktam, általában a Cosmot és nagyon szeretem!
2009. jún. 21. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem szoktam, mert elég drágák. És ha párszor a kezembe akad egy, akkor is hülyeségeket olvasok benne, főleg a Joy-ban..még a Cosmo értelmesebb is, de abban meg az húz fel,hogy mutatják a jó rucikat, cipőket és odaírják az árát..nos, egy szandálért 30-40 ezer ft?! Kicsit kiborító. :)
2009. jún. 21. 14:10
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem.Mert nevetségesen szánalmasak...Inkább interpress magazin.
2009. jún. 21. 14:13
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Ezek közül egyiket sem.

(nők lapja, meglepetés)

2009. jún. 21. 14:13
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

Gyűlölöm az össze pletyka és divatlapot.

Ha véletlenül van pénzem ilyenre wan2 veszek.

20/L

2009. jún. 21. 14:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam venni őket, mindhármat szeretem :)

Én nem vagyok kiakadva az árakon sem- nem azért veszem meg az újságokat, hogy megtudjam, melyik több tízezres cipő menő, hanem, hogy ötleteket merítsek :) Nekem sincs pénzem ilyen drága dolgokat megvenni, és tudom is jól, hogy nem én vagyok a célközönség- mégis jó nézegetni ezeket a divatos cuccokat, aztán a saját dolgaimból összeállítani azt, amit megengedhetek magamnak :) (Egyébként egyszer találkoztam a Cosmo médiaajánlatával: ott egyértelműen leírták, hogy kinek szánják a lapot...)

2009. jún. 21. 14:20
 6/10 anonim ***** válasza:
96%

"Célcsoport

18-34 éves, közép, - és felsőfokú végzettségű, városi nők, akik aktív társadalmi életet élnek, tudják mit akarnak és bíznak önmagukban. A Cosmo olvasók életvidám, fiatal nők, akik kellő finomsággal és érzékenységgel élik az életet. Mivel az átlagnál magasabb jövedelemmel rendelkeznek, sokat adnak a minőségre és kedvelik a márkás termékeket."

Hm, elgondolkodtató!

De én is hülyeségnek tartom szórni a pénzt 2-3ezer forintos magazinokra, mert minden számban ugyanazt írják, minden második lap plakát és a hülye tesztektől idegbajt kapok...

2009. jún. 21. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem, mert 5 perc alatt kiolvasnám és sokallom az árukat.
2009. jún. 21. 15:34
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Cosmopolitant szoktam venni, igaz hogy drága, ezért a travel size-ot veszem meg, nem a nagy méretűt.
2009. jún. 21. 18:02
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
utolsó vagyok, amúgy a normális méretű nagy Cosmo ajándékkal(ha van benne) azt hiszem 1000ft, a kicsi csak 400...
2009. jún. 21. 18:04
 10/10 anonim ***** válasza:
66%

isten ments!!!

inkább IPM és NatGeo, bár sokkal inkább egy jó könyv.

Érdekesebbnek tartom a tudományos cikkeket és érdekességeket, pl a géntechnológiáról szóló írásokat, mint hogy mi a legújabb divat...

Egyszer láttam valami hasonló magazint, talán cosmopolitan volt, de mindegy, lényeg, hogy voltak benne "divatötletek": felső 40ezerért, cipő 30ért, kötött pulcsi 60ezer (a nagymamám különbet köt), míg van olyan ember, akiknek a teljes fizetésük 70ezer forint vagy annyi sem... Engem csak untatnak és felháborítanak az ilyen lapok...

2009. jún. 21. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!