Szeretnék blogot írni, ahol mindenféle párkapcsolatokkal, emberi kapcsolatokkal, társadalommal, élettel stb kapcsolatos gondolataimat, véleményemet osztanám meg, de nem tudom hogy hol (kinél) kéne kezdenem. Néztem ilyeneket, hogy freeblog meg blogol stb, de olyan fapadosnak érzem őket. Blogspot (blogger) amit tetszett, de az meg túlságosan elszigetelt, oda nem fog eltalálni senki.
Nem akarok nagy közönséget mert lámpalázas vagyok, de ha már nyilvánosan írom le, akkor jó lenne megadni az esélyt másoknak, hogy olvashassák.
2012. ápr. 20. 19:59
1/8 anonim válasza:
blog.hu / logoszfera.hu
2012. ápr. 20. 20:03
2/8 anonim válasza:
Izé, az utóbbi nem jó, nem szóltam. Viszont az elsővel nem volt gondom, míg blogoltam.
2012. ápr. 20. 20:04
3/8 étoile et lune válasza:
A freeblog népszerű még szerintem a magyaroknál. Mindenesetre én a blogspotot szeretem, én azon vezetek blogot, habár nem publikosat. Igazából az a lényeg, hogy rokontémájú blogokkal linket cserélj, és ha egyre többen teszik közzé a blogod címét, egyre többet is fognak ellátogatni hozzád. Meg Facebook-on is csinálhatsz klubot a blogodnak. Idő és minőség kérdése inkább, nem szolgáltatóé.
2012. ápr. 20. 20:05
4/8 anonim válasza:
Mokép
2012. ápr. 20. 20:08
5/8 A kérdező kommentje:
Freeblognál meg stabilitással vannak gondok, ahogy hallom, meg a kezelőfelülete sem tetszik.
Face-en meg azért nem szeretnék, mert van az ismerőseim között pár, akik visszaélnének bizonyos dolgokkal. Eléggé személyes témákat is feszegetnék a blogon.
2012. ápr. 20. 20:10
6/8 étoile et lune válasza:
Az enyém is elég durván személyes, kínos témák is vannak benne, azért is nem publikos, de ez csak az én paranoiám. Megoldhatod annyival a dolgot, hogy nem teszel fel rá képeket magadról/ismerősökről, és mindenkit, akit emlegetsz benne, átnevezel, tehát kapnak egy új álnevet.
2012. ápr. 20. 20:27
7/8 Snowpehely válasza:
A blogol szerintem elég jó, én azt használom, pedig próbáltam már blogger.hu-t is meg blog.hu-t is, de egyik sem tetszett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!