Megnézzem, vagy inkább elolvassam?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a Harry Potter 1;2;3-at láttam videón és nagyon tetszenek. De sokan azt mondják, hogy a többit érdemesebb elolvasni, mert filmben nem olyan jó! Ti mit tapasztaltatok?2009. jún. 20. 12:40
1/2 anonim válasza:
Én is a könyvet ajánlom neked, sokkal jobb mint a mozifilmek. Azokkal sincsen bajom, mert korrektül meg lettek csinálva, de az csak egy más által elképzelt kép. De a könyv megadja a lehetőséget hogy használd a fantáziádat.
2/2 anonim válasza:
Én is csak ajánlani tudom, hogy olvasd el a könyveket! Nem csak a negyedik kötettől, de visszamenőleg az első hármat is. Szerintem sokkal jobbak, mint belőlük készült film változatok, na meg hát mégiscsak az az eredeti. Ráadásul a könyvek sokkal részletesebben írják le a cselekményt. A filmek szerintem kicsit zavarosak és összecsapottak lettek, mert időhiány miatt sok mindent ki kellett a vágni a történetből. A legutolsó Harry Potter könyvet már eleve úgy fogják meg megfilmesíteni, hogy valahol félbevágják a sztorit és két filmet csinálnak majd belőle. Úgyhogy azoknak, akik csak a filmek által követik a történetet, egy évet kell majd várniuk az utolsó (hetedik) történet első felét elmesélő és a második felét elmesélő filmek között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!