Valaki látta a Titanicot 3D-ben?
Engem még az is érdekelne, hogy 3D-ben vagy IMax-ben javasolt-e megnézni?! köszi
24/L
Sziasztok. Ma voltam, és még mindig az élmény hatása alatt vagyok... én IMAX-ban néztem az Arénában. Fantaszikus. Eddig minden alkalommal bőgtem a filmen, de most még azt is majdnem elfelejtettem. TV-ben már vagy húszszor láttam, de mégis tudot újat mutatni. Megérte!!
Mik voltak a 3D-s elemek:
az egész film abban volt, én úgy vettem észre, de nem minenhol érvényesül annyira (a romantikus szál így annyira nem volt érdekes, a többi elvonta róla a figyelmet). Néhol egész lélegzetelállító, pl. mikor Rose le akar ugrani, mikor kettétörik a hajó, stb.
És még az a jó benne, hogy rengeteg mindent észreveszel, amit eddig nem, pl. a tömegben minden arcot jól megnézhetsz, jobban érvényesülnek a díszletek, szerintem a mimika is jobban látszik, pl én majdnem röhögtem, hogy Jack néhol hogy grimaszolt, eddig észre se vettem. A hajóroncsok is az elején fantasztikusak.
Aki olyan Titanic-imádó, mint én, annak kötelező! Az IMAX-ot ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!