Ki játszik a Pottermore-on?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 11:50
11/24 anonim válasza:
Most regisztráltam énis!!!:D:D:D
12/24 anonim válasza:
Én is játszok és nagyon szeretem :D sajnos nem, értek a bájital főzéshez, de a párbajozásban jó vagyok. a nevem: BronzePatronus25345 mardekáros vagyok
13/24 anonim válasza:
Én is mardekáros vagyok, nevem SkullLeviosa17059 :D
Vegyetek feeel barátnak :D
14/24 anonim válasza:
ElmAsh28780
Engem is jelölhettek, és én is bejelöllek titeket, akik eddig már ideírták a nevüket :DD
15/24 anonim válasza:
Hello! En most kezdtem a pottermoreozast, de kicsit elakadtam, mert szarul tolt a gep. Majd megoldom. Es majd mondenkit megprobalok bejelolni! :) en: MagicBronze23948 vagyok. Meg nincs hazam se... :(
18/24 anonim válasza:
Én MoonstoneFrog2159 és Mardekáros
19/24 anonim válasza:
SilverMirror4037, Mardekár.
Nyugodtan jelölhettek. :) Valaki kérlek magyarázza el, hogy a Wizard's Duel-ben mi alapján nyer a varázsló! Mindig veszítek és nem látom értelmét :/ A 3. könyvet már megnyitották vagy csak én nem bírok továbbjutni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!