Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit kell csinálni a torrentekk...

Mit kell csinálni a torrentekkel? Kel hozzályuk valamien program? (bocsi a helyes írásom ért) )

Figyelt kérdés
már régóta próbálom letölteni a sims 2 pets-et , de csak torrent-el tudom. Help! (válaszaitokat előre is köszönöm!) :) (sims 2 -torrent ingyenes és biztonságos letöltő oldalakat is örömmel fogadok)
2012. ápr. 14. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:

utorrent.hu oldalon találsz programot hozzá, és leírást is a torrent használatáról, működéséről, lényegéről.

A letöltőlink keresése is egyszerű:

[link]

Ahol a seeds oszlopban nagy számot látsz, azt sokan osztják meg, és az biztonságos is (ha nem lenne az akkor törölnék, vagy nem osztanák meg most is).

2012. ápr. 14. 21:50
 2/2 anonim válasza:

Szerintem először tanulj meg magyarul helyes írni, és utána írj olyat, hogy "help"!

Mi az a valamien? Külön még, lehet, hogy jó lenne, de akkor meg semmi értelme. A valami + en, de ennek meg megint semmi értelme. Valami angol? Mivelhogy a help-et nagyon jól használod! Ez azt jelenti valami angol?

Mi az a hozzályuk? Van olyan szó, hogy hozzá, meg olyan is, hogy lyuk, de együtt a kettő?!? Legalábbis egybeírva? "Hozzá lyuk kell, hogy átláss rajta" Csak egy példa, bár elég béna. Mint te...

Az írásod meg egyáltalán nem helyes. Lehet, hogy te magadat annak képzeled, de attól az írásod még nem lesz az. Mi az, hogy " a helyes írásom ért"?!? Helyes az írásod? Jó neki! Biztosan csinos lehet, de mit ért az írásod? Mert én ebből semmit. Meg ahogy látom, a helyesírásból te se semmit. Meg a magyar nyelvből sem.

2012. okt. 14. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!