Nightmare in Budapest. Mesélnétek milyen volt?
nagyon király!!!! nagyon jó kedvem volt egésznap mikor mentünk pont azért, mert nagyon féltem tőle. mindenből megpróbáltam viccet csinálni meg nagyon humorosra venni a dolgokat. amikor viszont oda értem és vártuk, hogy indulhassunk nagyon elkezdtem félni. többször is felmerült bennem, hogy én végül nem megyek be. különösebben nem tiltakoztam, hogy nem megyek be. olyan nagyon akartam is meg nem is. elindulunk....... volt...............aztán...................ez........ezt...................azt.....................ő......................?.............
nem akarom elrontani és lelőni a dolgokat. szerintem ha nincs valakinek semmi egészségügyi problémája és érdeklődik az ilyesmi után, akkor nem szabad kihagynia.....
Nem volt rossz, bár sajnos 1-2 apró dologgal elrontották az előadás színvonalát. meg ami még rossz benne hogy nagyon rövid,max 20 perces.
Viszont hallottam h nyílik egy új interaktívabb horror labirintus Budapesten, ahol tömény 45perc rettegés vár mindenkire! :-) www.undergroundfear.hu . Tuti megnézem őket!
Eljöttek onnan a jó színészek, átvette egy olyan tulaj, aki nagyon nem ért hozzá.
Megnéztük, mégis akkor mi van ott. Fél óra helyett 15 perc volt, a színészeik sajnú 0 számú tehetséggel rendelkeznek, az egész nevetséges volt, vissza akartuk kérni a pénzünket, mert erre 200 forintot nem adtam volna ki, nem hogy több, mint 2000-et.
A régi jó színészek a Bohóc, meg Iváááán, meg Vendel mind már a horror labirintusban vannak az Underground Fear-ben. Ott tényleg 35-45 perces egy túra, nekünk másodszorra még hosszabb is volt, nagyon belejöttek a srácok:D Azt tudom ajánlani mindenkinek! Mi tuti megyünk még!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!