Szerintetek Puzsér habitusa természetétől fogva ilyen, vagy marketing az egész?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy talán a csatorna formázta ilyenre, mert sejtették, hogy ebből szép bevétel lehet. A médiából manapság simán ki lehet nézni. Viszont a másik oldalt meg Puzsérből nem nézem ki, hogy ilyenbe belevihető lenne, mert ő a saját útját követi. De közben meg lehet, hogy mégsem ilyen. Nem tudok eligazodni rajta teljesen :D2012. ápr. 11. 22:24
1/2 anonim válasza:
Ha hallgattad volna annak idején a Szélsőközép, a Demokrácia Rt. és az Apokalipszis Rt. műsorait, akkor tudhatnád, hogy Robi alapból elég szenvedélyes ember. Eléggé megosztó személyiség. De a legtöbben csak ebből a tévéműsorból ismerik, és gőzük sincs arról, hogy mit képvisel a mi Robink. Sokoldalú ember, akiről sokan vehetnének példát.
A kérdésedre válaszolva: ő tényleg ilyen, de nem kizárólag ilyen.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Nem hinném, hogy olyan nagy baj, hogy nem hallgattam/láttam az előző műsorait, hiszen nem említettem, hogy rajongója lennék vagy valami, de azért bírom, érdekes jelenség. Köszi a választ!
2012. ápr. 11. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!