Humoristának/stand uposnak készülök!? (többi ezek alatt)
Szerintetek mennyi az esély a befutottságra?
(ha érdekel írok részleteket)
Kevés, nagyon kevés.
Persze pontos számokat nem lehet mondani, de még 10% sem.
A téma mindegy, ha nagyon jó vagy akkor sem valami nagy az esély a befutásra.
El lehet járkálni ilyen amatőr estekre, és ha sokáig mész lehet előbb-utóbb felfigyel rád a Dumaszínház, és akkor ott mehet a hakni, aztán előbb-utóbb talán még Showder Klub is összejönne, de ez nem kevés idő, kell sok poén, meg hogy valaki észrevegyen.
Vagy ha youtube-ra csinálsz jó videókat amiknek nagy lesz a nézettsége az is jó lehet, de nagyon nehéz a semmiből ismertté válni.
Szerintem meg ha van tehetsége hozzá, akkor annyira nem nehéz, mivel most felkapott nálunk ez a dolog. Pl. 3 éve mentem megnézni Kiss Ádámot és mellette Hajdú Balázs lépett fel. Nagyon rossz volt (szerintem), de most meg már ő is showder klubos és a poénjai is tetszenek.
Tehát ebből azt akartam kihozni, hogy ha tényleg jó vagy, elmész a dumaszínházba, ott szoktak kezdők is fellépni, aztán ha ott úgy találják, hogy jó vagy, előbb-utóbb "csokorban" nevesebb stand uposokkal elmehetsz majd (persze gondolom kevesebb pénzért, mint ők) aztán már tényleg csak rajtad múlik, hogy mennyire szeret meg a közönség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!