Milyen volt az első 3D-s moziélményetek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 18:29
1/2 anonim válasza:
Én a Karib-tenger kalózai 4-et láttam eddig 3D-ben, de siralmas volt, alig volt tapasztalható a térhatás, maximum a kifejezetten erre csinált animációs filmek lehetnek sokkal látványosabbak így, csak hogy az öt évesek lesz*rják. A helyzet az, hogy a rossz filmeken nem segít a 3D, a jók pedig nélküle is ugyanolyan jók, viszont drágább a mozijegye és rontja a szemet.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ha kíváncsi vagy milyen a jó 3D hatás akkor menj be egyik Médiamarktba. Ott mennek demó 3D vidók a hatalmas képernyőjű bemutató tv-ken. Ha egy kicsit bele feledkezel a látványba, akkor egy eltört fa ütő képernyő síkjából feléd repülő hegyes szilánkja elől bizony elhúzod a fejed, aztán jót mosolyogsz félszegen körül pillantva, hogy ki látta. :-))
Vagy a másik, ahol közted és a képernyő síkja között hullanak fentről kerek könnyű korongok, a térben mindenhol, akár az orrod előtt is. Szóval jó az illúzió.
Biztosan vannak máshol is jó térhatású látványok de ez a boltban vagy valamelyik másik áruházban bármikor látható és ezzel a céllal készültek a felvételek, hogy minél látványosabb legyen a térhatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!