Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Fujifilm S2950 vagy Sony...

Fujifilm S2950 vagy Sony DSC-WX7. Melyik fényképezőgépet válasszam?

Figyelt kérdés
Mindekettőnek meg van az előnye úgy gondolom.. a sony akumulátoros.. de inkább az érdekelne hogy melyik készít szebb képet? esetleg tapasztalatok?

2012. márc. 31. 14:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy az másodikat válaszd, az elsőt meg add nekem ;)
2012. márc. 31. 18:40
 2/10 A kérdező kommentje:
nagyszerűű:D de engem az érdekelne hogy melyik éri meg jobban..
2012. márc. 31. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Viccelsz! Nem kérdezed komolyan. Fujifilm S2950

Legalább a Bridge Gépet válaszd. Legalább fotózásra tervezték. Nem kattogtatásra.

2012. ápr. 1. 21:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést hogy valaki segítsen mivel nem értek a fényképezőgépekhez.. lehet hogy te értesz hozzá de akkor sem kell mással ilyen hangnemben viselkedni. Ezt , hogy ne Fujifilm gépet válasszak teljesen normálisan is le lehetett volna írni! Ez az ország az ilyen emberektől lesz ilyen amilyen.
2012. ápr. 2. 16:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Hogy itt mindenkinek elgurult a gyógyszere aki fényképezős kérdést tesz fel? Teljesen normális hangnemben írtam hogy legyen eszed, ha csak ezen múlik a Fujifilm S2950 et vedd meg. Ezt a birkát. Akkor te ezek szerint még azt sem tudtad értelmezni hogy mit akarok? Vagy te 13 éves? Vagy csak leszel?
2012. ápr. 3. 00:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Szégyelljem összevissza magam. Azért mert segítek. Megyek is sírni anyának. :))
2012. ápr. 3. 10:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Igazad is van, baby, ha felteszi a kérdést vállalja a válaszokat - első voltam
2012. ápr. 3. 10:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Hidd el , hogy idősebb vagyok mint gondolnád. Te gyermekem biztos tizenéves vagy és szemtelenül pimasz! Normálisan is lehet választ adni nem csak megalázóan és nem nagyképűen! Semelyikünk sem több a másiknál. Ha pedig te többnek érzed magad akkor nagyon el vagy szállva magadtól. Senki nem tökéletes és nem is lesz soha. Nekem az a bajom , hogy nem értek a gépekhez neked meg az hogy nem vagy tisztelet tudó. A szüleid bizonyára nem erre tanítottak! Viselkedj emberhez méltóan és senkivel sem beszélhetsz úgy mint a kutyával. Jól jegyezd meg, hogy amit adtál azt kapod vissza. Te ilyen választ írtál nekem, akkor mégis mit vársz ,hogy megfogok előtted hajolni ,hogy modortalan vagy és kulturálatlan? Amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten. További szép estét
2012. ápr. 5. 22:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Én csak pislogok. Oké
2012. ápr. 5. 22:48
 10/10 anonim válasza:
Kedves kérdező! Szerintem inkább neked kellene elgondolkoznod... Ha te nem így gondolod, akkor csak sajnálni tudlak.
2012. ápr. 6. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!