Mivel töltsem a nyarat?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy eseménydús, emlékezetes nyarat.. De nem igazán tudom mit csináljak. Tanfolyamra már járok, nagyobb utazást nem engedhetek meg magamnak.. Ötletek?
17/L
2009. jún. 15. 19:12
1/4 anonim válasza:
szia
énis hasonlón gondolkozok :) 1-2 hétre elutazhatnál nagyszüleidhez néha jó egy kicsizt egyedül lenni:)
v keress vmi nyári munkát ahol ismerkedhetsz és akár barátot barátnőt is találsz :)
strand, vidámpark állatkert de ezek kicsit drágák szal elmehetsz kirándulni sétálni Margitsziget v bármilyen ilyen helyeken ha többen vagytok hamar elmegy a nap:)
17/L
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:), de vidéki vagyok, és itt nem nagyon lehet munkát találni :S
2009. jún. 16. 16:12
3/4 anonim válasza:
jaa hát akkor szervezz barátaiddal kirándulásokat pl lehet éjszakai is ahol tudtok sátorzni:) v csak kimentek esténként vhova összejönni és ha olyanok vagytok akk ihattok is:P
én bp-i vagyok de itt sincs már munka :S
előző voltam:)
4/4 A kérdező kommentje:
hmm jó ötletek :D köszi :)
2009. jún. 18. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!