Kivel menjek el nyáriszünetben?
Figyelt kérdés
minden barátom elutazott! Egész nap itthon ültem és gépeztem, és már 1 nap után nagyon unom.
Szeretnék elmenni, akárhova, de nincs kivel :( Azt akarom, hogy jó legyen a nyári szünetem
2009. jún. 15. 16:39
1/4 anonim válasza:
Hát nem tudom hány éves vagy, de ha még fiatalka,akkor keress egy jó kis nyári tábort. Ott nem leszel egyedül,unatkozni se fogsz és új embereket ismersz meg,barátokat szerezhetsz.
2/4 A kérdező kommentje:
menni fogok egy táborba, de csak augusztusban... amúgy 14 vagyok
2009. jún. 15. 18:57
3/4 anonim válasza:
hát az jó,ha mész táborba, ennyi idősen én nagyon bírtam és sok emberkét megismertem :)
Addig meg szervezd be az unokatesókat, osztálytársakat vagy bárkit egy mozizásra,strandra vagy valamire. Nyugodtan barátkozz össze olyanokkal,akikkel eddig nem lettetek nagy barátok,de megvan a szimpátia és ismered valahonnan (szomszéd,sulitárs ilyesmi). Esetleg keress egy jó könyvet és segíts néha otthon is. Kellemes nyarat. Amugy az első voltam megint :)
4/4 anonim válasza:
Szia! nincsenek tesóid? mert ha vannak akkor menny el velük..:) én 12 éves vagyok és van 3 tesóm.. abbol ketten 14 évesek (ikrek) és van egy 4 éves...és mind lányok vagyunk..nagon jól elvagyunk :) ajánlom neked.::D kérj anyukádtol egy tesót ;) ;) akkor biztosan nem fogszunatkozni :)xD bocsi..mást nem tudtam ajánlani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!