Mit csináljak a nyáron?
Figyelt kérdés
nem tudok mihez kezdeni magammal.
volt barátom ma ballagott, 7hete szakíotott, és még mindíg szerelmes vagyok belé.
több bnőmmel összevsztem, én nem fogok kibékülni ha ők nem akarnak.
semmi életkedvem nincs. valaki segítsen.
13/l
2009. jún. 12. 20:38
1/3 anonim válasza:
Szerezz be néhány jó könyvet (regényt) a könyvtárból, és olvasd ki őket. A könyvtárban rengeteg jó könyv van, én speciel mindig többet találok, mint amennyit egyszerre kivehetek.
2/3 anonim válasza:
igaza van az előzőnek! olvass, dvd-zz, segíts otthon, látogasd meg a rokonokat, nagyszüleidet:) és ajánlanám hogy barátnőiddel töltsd az időt, de hát ha nem békülsz, akkor nem:) a körülményeket csak te tudod.
3/3 anonim válasza:
olvass...hm...hát nemtudom bár én 20 éves vagyok és szoktam olvasgatni,de asszem a nyár nekem nem ezzel telik el.főleg nem a szobába ülés..úhh az a nem jó dolog.inkább menj el egyedűl vhová...ha bp.-i vagy akkor könnyen találsz szórakozási lehetőséget.nincs veled egykori rikonod?ha van velük is elmehetnél vhova..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!