Volt már közületek valaki a Club Sadaqah-ban Debrecenben?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen volt? Az árak milyenek? Jó fajta dohányok vannak?2012. márc. 18. 16:17
1/10 FAKESZmester válasza:
nagyon jóhely :D
jók az árak, finomak a dohányok, és remek a helyszín
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :D
El akarok oda menni én is, csak ezekre kíváncsi voltam előtte. :D
2012. márc. 28. 18:44
3/10 FAKESZmester válasza:
menny el ;D
de társasággal, barátokkal ajánlom mert egyedül biztos nem olyan jó
4/10 A kérdező kommentje:
Persze, ezt mindenképp úgy gondoltam, hogy társasággal. :D
2012. márc. 28. 22:08
6/10 A kérdező kommentje:
Az nem gond. :)
2012. márc. 31. 22:54
7/10 anonim válasza:
A hely jó,a pipákat nagyon jól megcsinálják,olyan 1200ft körül van egy pipa. De párszor előfordult hogy foglaltunk asztalt és leültettek mást, barátnőméket meg elküldték mert jött valami fejes és kellett az asztal. estefele mindenféleképpen foglalj asztalt. Egyébként lehet al-fakher dohányt is kérni,az egy picivel drágább.Viszont minden más nagyon drága, az italok.
8/10 FAKESZmester válasza:
egy sima pipa 1000Ft kereken
9/10 anonim válasza:
Akkor az Al-fakher a drágább! :)
10/10 A kérdező kommentje:
Na kipróbáltam, szombaton voltam, 1800 Ft volt Al Fakher cseresznye-mentás dohánnyal, kicsit soknak találtam. Mivel a társaságban csak egy személy volt 18 fölött, egy pipát adtak ki, és 10-en voltunk...
2012. ápr. 24. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!