Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » AZ iphone megéri az árát?...

Árpád2000 kérdése:

AZ iphone megéri az árát? értelmes válaszokat kérek!

Figyelt kérdés

2012. márc. 18. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem nem éri meg nekem is volt nem olyan aminek mutasák csak azért anyi az ára mert egy szupi cég csinálta nagy lassú és nem is olyan sok oldalú ha jó telot akaesz inkább sony ericson xperia neo vagy ray..;) remélem segitetem
2012. márc. 18. 11:58
 2/4 A kérdező kommentje:
kösz!
2012. márc. 26. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Megéri, nem éri, embere válogatja. Nekem meg, amióta kijött az első iphone azóta nem cserélnék más telefonra.

Ezt csak akkor tudod eldönteni ha használsz egyet és megtapasztalod milyen is. Aztán vagy bejön vagy nem.

Én azt figyeltem meg hogy akik veszik nyakra főre az androidos csodákat azok általában állandóan cserélgetik a telefonjaikat. Vajon miért?

2012. márc. 26. 22:38
 4/4 Rox válasza:

Nekem sok örömet okozott. Odáig meg vissza vagyok tőle, de ahhoz képest, hogy Apple nem vagyok vele megelégedve. Néha megfagy, lelassul, letöltött alkalmazások egy idő után nem indulnak el de letörlöm majd felhőből visszaveszem akkor megint jó.

Én nagyon ellene voltam, mert egy "tömeg" cikk lett, de mivel telefonom kimúlt így szükség volt egy újra és a telefonos boltban 2,5órát válogattam mit vegyek ez mellett döntöttem. :)

Én nem bántam meg, de 100%-ig nem vagyok vele elégedett.

2012. aug. 3. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!