Ki szereti, vagy szokott olvasni idézeteket?
Idézet+facebook = hányás
Idézet+facebook+15évesnyomorultkiscsajakitmegcsaltabarátjaéskeresiazéleténekazértelmétminthanekiténylegcsakezzelkénefoglalkoznianematanulással = FUUUUUUUUUUUUU
Amúgy én szeretem az idézeteket, sok okos ember tudja röviden és okosan megfogalmazni úgy a dolgokat, amelyekre én nem vagyok képes vagy csak nem foglalkoznék vele. És sok szempontot is megfigyelhet íyg az ember.
Én nem. Túl klisés, manapság mindenki ezt nyomatja. Van néhány igazán jó, és igényes, de rühellem, ha valaki idézetekkel példálózik, vagy így próbálja kifejezni magát. Ha már van véleménye, tanulja meg azt a saját szavaival, igényesen, intelligensen elmondani, csak így van mögötte tartalom, nem úgy, hogy kinézek egy menőt, vagy értelmesnek tűnőt, és Ctrl+C-Ctrl+V.
21/L
Az első kommentelő egy barom. Az ilyeneket csak a multiplayer játékok meg a hoki érdekli.
Deee itt is olvasgathatsz idézeteket, 2500 idézet van fent jelenleg. :D
Na jó bevallom, az enyimé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!