Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Volt már valaki a BMW Welt-ben...

Volt már valaki a BMW Welt-ben, vagy a BMW Múzeumban Németországban? Mennyibe került az utazás, a jegyárak, és hogy milyen volt.

Figyelt kérdés

2012. márc. 16. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Én voltam a BMW múzeumban. Nem vagyok autób.zi,úgyhogy nekem olyan volt mint bármelyik múzeum. A jegyárakra nem emlékszem. Számold ki mennyi benzinre lesz szükségetek ha kocsival mentek. A vonat elég olcsó,33eurós vonatjegy is van Münchenbe Bp-ről,csak több héttel előtte meg kell venni a jegyet.
2012. márc. 18. 22:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi.Én viszont autób.zi vagyok, a jegyárakat pedig már megnéztem.
2012. márc. 19. 06:16
 3/6 anonim válasza:

Ha van kerdesed, irj priviben, en bajor vagyok, Müncheni.

( Igaz most Niederbayern-ben elek /az egy järäs/ )

De Münchenben születtem / bajorkent, 5 evig voltam kb mo-ba es igy tudok magyarul / sajnos/

Tehat, ha valami kerdesed van akärmirol irj priviben, nagyon szivesen segitek!

2012. márc. 19. 15:06
 4/6 anonim válasza:
A BMW Welt teljesen ingyenes, oda bárki bemehet. De mivel az Olimpia Park szélén van, ha már ott vagy, feltétlenül menj fel a toronyba (Olympiaturm), mert onnan a kilátás fantasztikus (a BMW telepre is), ráadásul Európa egyik leggyorsabb liftjében utazhatsz felfelé és lefelé (7 m/s). A kilátóba egyébként 5 EUR-ért mehetsz fel. Visszatérve a BMW Weltre, ott csak pár új modell van kiállítva (amelyekbe bele is lehet ülni), továbbá egy-két veterán autó nyálcsorgatónak. Ezen kívül jópár motor életnagyságban (némi tájékoztató anyaggal), egy pult, ahol brossúrákat kérhetsz, pár interaktív játék, valamint egy ajándékbolt (nem magyarnak való árakkal). Ha ott vagy, nem szabad kihagyni, mert jópofa hely, de az igazi BMW fanoknak a múzeum való. Sajnos a jegyárakról nincsenek információim.
2012. márc. 23. 10:35
 5/6 A kérdező kommentje:
A kedvencem a BMW úgyhogy ezért kérdeztem, és köszi a válaszokat
2012. márc. 25. 12:20
 6/6 anonim válasza:

Szia,

én voltam 2009-ben, itt van pár száz kép a látogatásról. Érdemes volt kiautózni!

[link]

2013. febr. 10. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!