Milyen hely a living room?
Kigyúrt punkok fognak leteperni a wc-ben és wc-n kívül is. Mindegy mi van rajtad xD Az utcán pedig pedofilok csorgatják a nyálukat és jól elkapnak majd vagy az italodba tesznek valamit. Ha nem vagy gyerek csalódásukban bosszút állnak és halál hörgésük még a legnagyobb állatokat is ijedős nyuszivá teszik, akik félelmükben ujjukat fogják szopogatni és visítanni fognak, mint egy disznó. Akkor kezdj el szadni gondolkodás nélkül, ha a harmadik italodban egy vesét fogsz találni egy szöggel. Az háborút jelent.
Amúgy attól függ, hogy kikkel mész.
Ha te is értelmes lennél akkor kitalálnál valamit vagy belenézel a kis szekrényecskédbe iiiigen ahol a ruhád van tárolva és kiveszed amit megfelelõnek találsz és nem randább mint a lámafarokszõrös bundák.
Jah nemutolsó sorban pedig nem a szerelem szexhez írsz :)
utolsó előttinek ment.
utolsó te pedig , ha olyan okos vagy rájöhetnél, hogy nem azért kérdezem mert nem tudok kivenni egy ruhát hanem, hogy ha pl megyek kis koktélruhában meg magassarkúban akkor nem e néznek ki ha esetleg oda nem ilyen típusú emberek járnak, mert akkor én se úgy fogok felöltözni! remélem érthető :) én meg nem szeretem ha bele ütik emberek a fejüket az én dolgomba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!