Myvipen hogy lehet most rejtve kapcsolódni?
Figyelt kérdés
Múltkor még ott volt, ahol az email címet kell beírni, de most nincs ott, hova tűnt?:S2009. jún. 10. 13:07
2/3 anonim válasza:
De ez tök szar:(így nem jó,mert ha megnézek valakit,egyből tudja h megnéztem,ráadásul a titkos szerelmemet mindennap szoktam nézegetni,vagy van olyan h egy nap többször,és így egyből fogja látni:(
3/3 Avalanche válasza:
Rejtett módot akarok. Nagyon nem bírtam, ha elfelejtettem bejelölni, és megnéztem valakinek az adatlapját, erre az kapásból felvett ismerősnek, még akkor is, ha nem ismert.. Aztán persze jól bedühödött, mert nem jelöltem vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!