Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol lehet jóminőségű Super...

Hol lehet jóminőségű Super Dollfie-kat kapni?

Figyelt kérdés

Nézegettem neten de csak Ebay-en találtam konkrétan egész baba testet, ami szép is.Viszont én máshonnan szeretném rendelni, vagy venni olyan helyről ahol több kép van a babáról és konkrétabban látszik minden, viszont eddig csak olyan webshopokat találtam ahol nem szép dollfiekat lehet kapni, vagy csak részeit(pl.haj,cipő,ruha).Magyarországon biztos nincs ilyen bolt igaz? ^^""

Itt van pár kép ezekről a tipusú babákról:

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. jún. 7. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

htp://www.dollmore.net

Ez pedig egy magyar fórum [link]

jó nézelődést^^

2009. jún. 7. 12:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Arigatou!!!! ^-^
2009. jún. 7. 12:47
 3/3 anonim válasza:

Az elöttem író elég részletes tájékoztatást adott, így én csak annyit jeleznék, hogy az E-bayes rendelések nagyon kockázatosak, mindenképpen győződj meg a baba eredetiségéről, és kérj képet a babáról pl. az aznapi ujsággal a kezébe, hogy tudd, milyen a jelenlegi állapota. Ha az eladásra szánt baba eredeti, akkor fel fogja tüntetni a tulaj, hogy honnan való. Ott a cég veboldalán meg tudod nézni a babát, és eldöntheted, honnan rendeled. Neked hogy éri meg.

Sok sikert

2009. júl. 3. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!