Hol lehet jóminőségű Super Dollfie-kat kapni?
Nézegettem neten de csak Ebay-en találtam konkrétan egész baba testet, ami szép is.Viszont én máshonnan szeretném rendelni, vagy venni olyan helyről ahol több kép van a babáról és konkrétabban látszik minden, viszont eddig csak olyan webshopokat találtam ahol nem szép dollfiekat lehet kapni, vagy csak részeit(pl.haj,cipő,ruha).Magyarországon biztos nincs ilyen bolt igaz? ^^""
Itt van pár kép ezekről a tipusú babákról:
Az elöttem író elég részletes tájékoztatást adott, így én csak annyit jeleznék, hogy az E-bayes rendelések nagyon kockázatosak, mindenképpen győződj meg a baba eredetiségéről, és kérj képet a babáról pl. az aznapi ujsággal a kezébe, hogy tudd, milyen a jelenlegi állapota. Ha az eladásra szánt baba eredeti, akkor fel fogja tüntetni a tulaj, hogy honnan való. Ott a cég veboldalán meg tudod nézni a babát, és eldöntheted, honnan rendeled. Neked hogy éri meg.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!