Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Dalszövegből, vagy filmből/sor...

Dalszövegből, vagy filmből/sorozatokból szeretnék idézeteket?

Figyelt kérdés

Vagy valami jó szöveget, aminek van mondanivalója, és idézetként is megállná a helyét:)

Előre is köszi

2009. jún. 6. 13:14
 1/1 anonim ***** válasza:

HIrtelen csak ezek jutottak eszembe

Amerikai Szépségből :

Mindketten azt hiszik írdatlan nagy vesztes vagyok.

És igazuk van....

Elvesztettem valamit

Nem tudom pontosan mi az, de ...

... tudom , hogy nem voltam mindig ilyen ...

...ilyen kába....

De tudjátok mit?

Sosincs késő megtalálni azt ami elveszett

Félelem és reszketés Las Vegasból :

Mind túlélésre vagyunk berendezkedve. Elfogyott a hatvanas évek üzemanyaga. Ez volt a végzetes repedés Tim Leary kísérletén. Felráztuk Amerikát az öntudat robbanását terjesztve, anélkül, hogy törődtünk volna a valóság húskampójával, ami azokra várt, akik túl komolyan vették a gurut. A sok szánalmas mohó narkomániást, aki azt hitte, hogy békét és megértést tud venni egy háromdolláros cigivel. De amit vesztettek, az a mi veszteségünk is. Leary a guru magával vitte a sírba annak az életnek az illúzióját, amit megalkotott. Az állandó nyomorékok generációja, a bukott keresők, sose vették tudomásul, hogy tévedés a narkósok közösségének alapvető feltételezése. Az az elkeseredett elképzelés, hogy valaki, vagy legalább is valami erő vigyáz a fényre, az alagút végén

Nem állhatunk meg...Ez Denevérország! :D:D:D

2009. jún. 6. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!