Milyen egy igazi pszichopata? FARSANG! (többi lent)
Figyelt kérdés
Farsangra pszichopata szeretnék lenni meg van az öltözék is meg minden, már csak azt nem tudom h hogy kéne viselkednem ? színésznek készülök bármit eltudok játszani , a galiba az h nem tudom milyen egy igazi pszichopata ! kérlek segítsetek!Köszönöm :_) 16/L2012. febr. 22. 16:54
1/3 anonim válasza:
Olyan mint egy normális ember. Az öltözéke is olyan mint egy normális embernek. Sőt, látszatra ő a normális ember definíciója. De most komolyan, hogy akarsz az lenni farsangkor ha ezt sem tudod?
2/3 A kérdező kommentje:
Az öltözék rendes:) csak máshogy kéne viselkednem, folyamatosan bájoligni majd ott a másikba kötni ahol csak tudok ... Értem köszi a választ kedves első...
2012. febr. 23. 08:16
3/3 anonim válasza:
Aragog, miért kötekedsz? Pont azért tette fel ezt a kérdést, hogy tudja, mert eddig nem tudta. Nagyon buta vagy, ne haragudj.
Ha meg szeretnéd, hogy a neved ne látszódjon a kérdésnél, miért nem állítottad/állítod be a felhasználói vezérlőpultban?
/sigh
Egyesek páratlan mértékig képesek tartózkodni a gondolkodástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!