Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van alapja a szőke nős vicceknek?

Van alapja a szőke nős vicceknek?

Figyelt kérdés

Bár ez rossz kérdés, mert a mesék zömének is van alapja, szóval akkor ennek is van. A 70%-a tényleg ennyire buta lenne mint ebben a kisfilmben?

[link]

2012. febr. 21. 11:11
 1/5 anonim válasza:
24%
A szőke nős viccek igazából nem csak a szőkékre igazak hanem az összes nőre.
2012. febr. 21. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Vannak nagyon buta szőke nők és vannak nagyon buta feketék is. De mondok még jobbat, vannak nagyon buta férfiak is.

Szerintem nincs, ismerek okos szőkét, buta barnát és még sorolhatnám.

2012. febr. 21. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk azt tanították a gimnáziumi biológiaórán, hogy nincs összefüggés a hajszín és az agykoponyatérfogat között. Hormonális összefüggések viszont vannak, lényegében úgy lehetne összefoglalni a dolgot, hogy a szőkék vidámabbak, többet beszélnek. Márpedig ha valaki többet beszél, az gyakrabban mond butaságot, emiatt akik általában többet beszélnek, azokról hajlamos lehet az ember olyan következtetéseket levonni hogy általában buta, pedig semmivel sem butább annál, aki kevesebbet beszél. Csak azon ugye nem látszik. Ezt mondjuk kicsit körülményesebben fogalmaztam meg a kelleténél (ráadásul elég sokat beszélek :), de szerintem ez állhat a háttérben.
2012. febr. 21. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Sok plázacica szőke, és a plázacicák átlag IQ-ja messze van a 100-tól (és nem, nem azért, mert 150 lenne)
2012. febr. 21. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez relatív, németországban az emberek többsége szőke, ezért ott barna nős viccek vannak zum Beispiel.
2012. febr. 22. 18:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!