Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen manapság egy házibuli?

Milyen manapság egy házibuli?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Bulizni menni még fiatal vagyok, de házibulizni már mehetnék, csak nem tudom ,hogy manapság hogy néz ki egy házibuli? Mit csinálnak, meddig tart, akárkinél lehet, mennyien szoktak lenni, mindenki pocsolya részeg ? Válasz mellé kort is kérek!:) 14/L
2012. febr. 17. 19:49
 1/10 anonim válasza:
100%

Milyen színű egy fal? ahány fal, annyiféle szín,

ahány házibuli, annyiféle kivitel. Az hogy milyen az csak a házigazdán és a résztvevő embereken múlik

2012. febr. 17. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden attól függ, hogy milyen a társaság. Mindig is jobban szerettem a házibulikat, de 2 ugyanolyanon még nem voltam. Ha sokan vagyunk, vagy dübög a zene és mindenki táncol, vagy csak kevesen ugrálnak, a többiek meg rajtuk nevetnek, vagy normál hangerő mellett ökörködünk. Ha kevesebben vagyunk, van, hogy előkerül 1-2 társasjáték, emellett ugyanúgy megy a poénkodás, evés, ivás. A piálással mondjuk vigyázni, ilyen fiatalon meg főleg!! Egy az, hogy nem szabadna, másik, hogy milyen ciki, ha visszahallják a szülők, hogy milyen ocsmány módon leitta magát a gyerek... Szóval csak ügyesen, okosan! ;) 23L
2012. febr. 17. 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már pár házibulin. Minden a társaságtól függ. Ha olyan házibuliba mész ahol sok idegen van, nagyobb a kockázat és kellemetlen meglepetések érhetnek. Viszont ha egy megszokott társasággal, akkor egész jól is elsülhet. Én pl. jövő héten megyek egy házibuliba, mi kajálunk, rengeteget társasjátékozunk (kezdve az activitytől stb stb.. ) de persze a piálás sem marad el. :) Kis hangulatteremtés. 23 F

U.I. A piával tényleg vigyázz, én is vigyázok mert könnyen be tudok rúgni és annak nem túl szépek a következményei :P Lehet vicces az elején ,de szerintem nem éri meg.

2012. febr. 18. 08:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Az ivást még nem is akarom erőltetni..:D
2012. febr. 18. 09:15
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
én is 14 éves vagyok.:D mi inkább ilyen csajos bulikat tartunk és csak néha jön 1-2 fiú.:d hát mi általában inni szoktunk.:$ piálás dögivel.:"D csak velem az a para hogy részegen mindenkibe szerelmes vagyok és ha fiú van általában kihasználják a helyzetet és simán letudnak smárolni meg ilyenek( jó mondjuk én se fogom vissza megam,2 ember kell hozzá.:D ) mi ezt egy barátnőmnél tartjuk mindig és a szüleim úgy tudják csak ottalszom sammi piálás.:)így másnap megyek csak haza.bulizni csak nyáron mehetek majd,ballagás után.:)
2012. márc. 7. 22:23
 6/10 anonim ***** válasza:
semmi* utolsó voltaam.:$
2012. márc. 7. 22:24
 7/10 A kérdező kommentje:
és akinél tartjátok annak a szülei mit szólnak ? + piát honnan szereztek ? Amúgy köszi a választ!
2012. márc. 8. 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
az apukájával él.:) és nagyon lazaa,szóval volt hogy velünk rugott be még nyáron.:"DDD általában ő veszi.:) vagy valakit megkérünk aki már elmúlt 18.:)de van ahol kiadják a piát úgy ahogy a cigit is...:d
2012. márc. 8. 14:55
 9/10 anonim ***** válasza:
83%

Épp most ébredtem fel egy házibuli utáni alvásból. D:

Hát ez mondjuk rémesen szär volt, mi fél 10-re értünk le vidékre, ahol volt, és már csomóan mind részegek voltak. Mi is ittunk, de én tudok mértéket tartani, hogy jól érezzem magam, ugyanakkor érezzem az alkohol jótékony hatását. :D

Táncoltunk, üvöltött a zene (house, mi más?:D), de hamar meghalt a buli, sokan éjjel haza is mentek. Én kihúztam reggelig ugyan, és még hoztunk haza kaját is, meg piát is, és még pénzt is találtam, szóval ilyen szempontból nem volt rossz. :D

16/f

2012. márc. 11. 13:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A társaságtól függ, hogy milyen a buli. Valahol társasozunk meg twister-ezünk, valahol karaoke-zunk, valahol benyomunk vmi zenét, aztán iszunk. 19/L
2012. ápr. 2. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!