Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ismer valaki esetleg kaméleon...

Ismer valaki esetleg kaméleon vagy sün gyöngyállat mintát (3D-ben)? A neten kaméleont egyáltalán nem találtam, egy sünit igen de szegény elég furán nézett ki.

Figyelt kérdés

2012. febr. 14. 21:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos csak 2D-ben ismerek kaméleont, sünit egyet találtam én is, de fura szegénykém. Mennyire tudsz gyöngyözni? Nem tudnál te tervezni egy mintát? Nekem nagy vonalakban van elképzelésem róla, hogy nézzen ki, nem egyszerű, de szerintem megpróbálom megtervezni, de nem ígérek nagy durranást. :)
2012. febr. 16. 00:50
 2/2 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!!=) nem vagyok túl profi, eddig gyöngyös könyvekből csináltam néhány állatot, meg a peyote technika egészen megy, de azzal a 3D kizárt, hogy menne.=)
2012. febr. 17. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!