Hogyan készíthetnék magamról előnyös fotokat?
Szeretnék feltenni pár képet a myvipre,és az iwiwre,mert már 2 éve regisztrálva vagyok,de sose tettem fel képet,mert utálom magam,és nem mutatok jól a fényképeken.De most leadtam pár kilót,így már egy kicsit jobban nézek ki,meg télleg így semmi értelme nincs,ha még képet se teszek fel.Szóval hogyan csináljak magamról fotót?Mert ha csak ugy simán lefényképezem magam,mindig tök szarok szoktak lenni. a myvipen láttam egy lánynak,tök jó képei voltak,olyan művészi vagsy nem tom,de nagyon tetszettek.Én hogyan készíthetnék ilyeneket?És hogyan álljak be,mi legyen a háttér?minden ilyen jellegű választ szívesen várok:)
16 lány
Én mindig sima falhoz állok,vagy fekszem,ülök,mert azt könnyen lehet majd psp8al alakítani.Meg kell találnod ,hogy melyik prod elönyös,hogy mutatsz legjobban n így látatlanban nem tudom,ez gyakorlás kérdése.Nekem felülről,úgy nézek felfelé kicsit és a bal oldalam.Kicsit rászoktam igazítani pspvel,a fény-árnyék hatás a melegség,ragyogás ilyenek picasaval is megoldhatóak.Én mindig keresek egy témát,legutóbb meseország ihletett meg,volt hófehérkés,csipkerózsikás,hamupipőkés békakirályfis és pluszban egy habcukorkás kép is,azóta is ezek vannak kint.Én általában mindent megteszek a sikerért,ha fotózom magam akkor legyen max és m"űvészi',múltkor a meséshez még a hercegnők magazinból a koronát meg a kesztyűt is megvettem,csak h tökéletes legyen a hatás.
Találj olyan témát ami te vagy,keresd meg az előnyös oldalad, dobd fel egy kis psp-vel,retus itt ott meg amiket leírtam és kész is.Ha a sminket nem tetszik akkor még azon is tudsz javítani online sminkes progikkal
Lányomat az arcát kicsit alulról fotozta a vőlegénye. Olyan mintha fekete fehér lenne. gondolom a lányom állt, a vőm meg guggolt. sőt a lány eltartja a gépet magafel fordítja az optikát. Így is csinált jó párat. Én is csináltam magamról. Szintén a gép lejjeb volt az arcomnál. Milyen jól el lehet ezzel is szórakozni!
Arra kell figyelni a kezünk ne látszódjon.
Tavaly az asztalon volt a gép, én is ott ültem. A párom kattintott, szembe ült velem ( szerintem poénból ), és azt is jónak itéltem. Nem biztos hogy mindig az a jó amikor szemmagasságba van az optika nekünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!