Szerintetek ha egy fiu bejelöl valakit facen akit nem ismer és a másik fiu elfogadja miért van?
Figyelt kérdés
Bejelöltem egy ismeretlen fiut és visszaigazolt ismerösnek szerintetek mért .2012. febr. 10. 20:22
1/5 anonim válasza:
Ennyire unatkozol? Szerinted honnan adjunk erre magyaráztot basszus...minek jelölsz be ismeretleneket? Komolyan nem vágom mi értelme ennek a kérdésnek, te mire gondolsz ezzel kapcsolatban?
2/5 A kérdező kommentje:
Mire gondolnék kérdést tettem fel ,hogy mért igazolt vissza.
2012. febr. 10. 20:30
3/5 anonim válasza:
És milyen választ vársz erre? Hogy lehet ezt megmagyarázni szerinted? Hát gondolom csak visszaigazolt, plusz egy ismerős ide vagy oda ahogy azt még elég sokan teszik rajta kívül. Jóég...
4/5 A kérdező kommentje:
Jol van azért nem kell leharapni a fejem.
2012. febr. 10. 20:43
5/5 anonim válasza:
Véletlenül is be lehet valakit jelölni, az meg jófejségből visszajelöl, vagy csak nem akar megbántani, esetleg úgy gondolja, biztos ismer valahonnan...
Az sokkal gázabb volt, hogy véletlenül bejelöltem egy nem túl közeli lányismerősöm fürdőruhás képén, hogy tetszik: szokás szerint lefagyott az iwiw, kattintgattam kínomban, aztán kiírja, hogy "neked ez a kép tetszik"... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!